Menu

FLOT FIGHT AF KFUM: FIK 3-3 MED 10 MAND

image Morten Jørgensen - tilbage efter skadespause og sørgede for det udlignende mål
Leon A.
14. november 2020 kl. 17:27
Drama med seks mål, to røde og syv gule kort mod Avarta

Det var nærmest fra den ene yderlighed til den anden: Fra det ekstremt kedelige   lokalopgør i Roskilde Idrætspark til en kamp i en helt anden kategori: To angrebslystne hold, flotte mål og dramatik i spandevis, da Roskilde KFUM tog imod Avarta i årets sidste hjemmekamp.

3-3 endte det med efter et drama, der også rummede to røde og syv gule kort.

Gemytterne kom for alvor i kog ved den første udvisning kort før pausen, da KFUM netop havde bragt sig foran 2-1. Avartas Emil Wass var på vej til at sikre sig en friløber, da han blev tacklet/fældet af Lasse Kjeldsen lige uden for straffesparkfeltet.

”Jeg spillede bolden”, bedyrede Kjeldsen, men dommer Rasmus Nielsen var af en anden opfattelse, selv om han ikke stod for godt placeret, mens den linjedommer, der stod ud for situationen, var aldeles passiv.

Rødt kort, og for at komme endnu mere salt i såret, udlignede gæsterne til 2-2 på  frisparket. Det så sort ud, da Avarta bragte sig foran efter pausen, men KFUM forsvarede sig godt og scorede det mål, som gav et vigtigt point..

”11 mod 11 tror jeg, vi havde løst opgaven og også scoret flere mål. Da vi så får udvisningen og kommer bagud, bliver det på helt andre præmisser. Stærkt, at vi alligevel kommer tilbage og ros til alle for hårdt arbejde og dedikation, som gav, hvad jeg vil kalde en halv sejr”, sagde cheftræner Stefan Håkansson.

Han manglede Robert Larsen (knæproblemer), Rasmus Lundberg og karantæneramte Luka Dumic. Anfører Micki Kold Nagel og Morten Jørgensen gjorde comeback, mens Lasse Kjeldsen og Kwabena begge spillede fra start.

Hjemmeholdet lagde ud i offensiv stil, fremtvang fem hjørnespark i de første 13 minutter og den første chance efter 40 sekunder. Mads Julø centrede fladt fra venstre, men Morten Jørgensen tøvede for længe med sit spark inde foran mål. Et par minutter senere sendte han bolden snært forbi efter endnu et fint angreb.

I det 24. minut headede Christoffer Blond en aflevering fra Jørgensen ind foran mål, hvor Kwabena også nåede at røre bolden, inden Julø drejede den i nettet. Føringen holdt kun et par minutter. Marc Lyster fik slet ikke gjort nok ved et højt indlæg, så  bolden faldt ned foran mål, hvor Mikkel Eslund sendte den over stregen.

Otte minutter før pausen sendte Jakob Sparholt med fornem sparketeknik bolden i mål fra omkring 25 meter. Men så kom de grimme minutter lige før pausen, hvor det famøse frispark ramte overliggeren, og Morten Nielsen i mulig offside-position headede riposten i mål. Efter pausen var KFUM presset i bund, og i det 6. minut kiksede Micki Kold Nagel en clearing, så Mads Walter kunne hamre bolden i mål.

KFUM lurede på den ene chance, som kunne give 3-3, og den kom i det 22. minut.  Flot opspil af Jonathan Canto og Rasmus Hansen og en flad pasning ind foran mål, hvor Morten Jørgensen kom stormende til og scorede. Kwabena, Jørgensen og Canto gik ud lige efter, ind kom Mico Elvig, Erkan Firat og Andreas Lissau.

Marc Lyster præsterede en fin redning, da en fri Morten Nielsen skød fra en halvspids vinkel. Mads Julø blev afløst af Emil Ølvang, inden Avartas Marko Balck så rødt efter to gule kort inden for et par minutter. Også gult kort til Canto, Kwabena, Micki Kold Nagel og cheftræner Håkansson.