Menu

Sejr over Ringsted efter flot spil

image Roskilde KFUM's førstehold er med sejren på rette spor - og holdet og staben omkring dem står sammen om et fælles mål: At forblive i Danmarksserien! Foto: Jakob Termansen
Dorthe Sjøbeck Christiansen
29. april 2024 kl. 16:48
Roskilde KFUM’’s Danmarksseriehold vandt 2-0 over Ringsted i en kamp, hvor holdet spillede en af de bedste kampe i år.

I sidste uge slog cheftræner Polo fast, at Danmarksserieholdet godt kunne slå Ringsted som med en placering i top 4 ellers på papiret så ud til at være et bedre hold. Heldigvis fik Polo ret, og efter sejren er der tilfredshed at spore hos cheftræneren.

”Vi spillede en rigtig god kamp. Vi var modige og turde spille mere frigjort, og så kan vi også mere. Så modet gjorde en stor forskel, og det klædte vores spil. Det var helt klart en af vores bedste kampe. Vi er der ikke helt endnu, men vi er rigtig godt på vej”.

Spillerne var klar fra kampens start og spillede en rigtig fin første halvleg. Alligevel skulle vi frem til 2. halvleg, før det lykkedes for Scott Ross at score kampens første mål - i øvrigt hans debutmål.

67 minutter inde i kampen valgte Polo at skifte Frederik Lindberg og Shabban Hussein ud og sætte Emil Ølvang og Anton Juel Jørgensen ind. Blot to minutter senere kunne sidstnævnte sende bolden i nettet efter en assist fra Sebastian Thillerup.

”Da vi kommer foran, bliver spillerne en smule nervøse, så det mentale ligger stadig og spøger, men vi får overvundet 20 minutter, hvor vi står lidt langt tilbage på banen. Det går hen og bliver en forsvarskamp, og det er ikke vores styrke. Men vi får heldigvis reddet stormen af, og et godt mål af Anton Juel Jørgensen gav mere ro på banen”, siger Polo.

Kan KFUM gentage succesen mod rækkens nr. 1?

Nu venter en spændende kamp i næste weekend mod rækkens nr. 1 - LSF - og det er en kamp, cheftræneren glæder sig til.

”Hvis vi spiller som mod Ringsted, så kan vi godt byde dem op til dans. Det er et hold, der ligger godt til os. Dog bliver det lidt en udfordring, at kampen skal spilles på græs, og det vil formentlig give nogle "tunge ben" til KFUM-spillerne, der ind til nu har spillet på kunstgræs. Det bliver en kamp, hvor vi får brug for alle kræfter - også dem der er på bænken. Men vi går efter en sejr.”.

Lad os håbe, at Polo får ret endnu en gang, og at KFUM igen får hentet point hjem. I denne uge får spillerne i hvert fald lov til at træne på græs, så de får vænnet sig lidt til det, inden det går løs på lørdag.

Andre fakta fra kampen

I 81. minut udgik Jonas Sjøbeck og ind kom Robert Larsen. I kampens sidste minutter kom Carl Severinsen på banen i stedet for Benjamin Zeka - og Andreas Nielsen kom ind i stedet for Simon Fejerskov.

Der var gult kort til Anton Juel Jørgensen, Simon Fejerskov og Benjamin Zeka.

Kampens spiller blev Nicki Bentsen, og det blev som vanligt fuldt af et gavekort til Sallies sponseret af Spar Nord.

Næste kamp bliver spillet lørdag d. 4. maj kl. 12 på Smørum Idrætscenter.

Vi håber som altid at se så mange KFUM-fans som muligt.