image Aske Christensen, da han byggede depoterne op på Lillevang
18. september 2023 kl. 16:19
Aske Christensen kom på tavlen i sin første kamp på U16-landsholdet

Heldigvis oplever vi jævnligt eksempler på, hvorledes unge spillere, der har haft deres opvækst i KFUM, også gør det aldeles udmærket på højere adresser.

Således den 15-årige forsvarer Aske Christensen, der søndag fik debut på U16-landsholdet. Og det markerede han ved at score de rød-hvides enlige mål i en turnering i Belgien.

I opgøret mod Tyrkiet i Sint-Niklaas udlignede den tidligere KFUM'er til 1-1 godt 10 minutter før pausen. Kampen endte dog med dansk 1-2 nederlag, og senere på ugen skal Danmark møde Portugal og Belgien.

For knap tre år siden skiftede Aske Christensen sammen med holdkammeraten Andreas Lund fra KFUM til Lyngby. Men i februar i år valgte Aske at skrive kontrakt med FC København, hvor han er en del af klubbens U17-mandskab.