KFUM HJEMME MOD DS-HOLD I NÆSTE POKALKAMP

image Danny Stencel - på scoringslisten i begge de første pokalkampe
Leon A.
01. juli 2020 kl. 14:22
Vandt 3-1 over Tuse fra Sjællandsserien i 2. runde

Roskilde KFUM's første turneringskamp efter oprykningen spilles i weekenden 28. - 29. august. Men allerede i midten af samme måned får det nybagte 2. divisionshold officiel sæsondebut i pokalturneringen.

Her trak oprykkerne i 3. runde hjemmebane mod Avedøre, der i den seneste, afbrudte sæson også optrådte i Danmarksserien, men ikke i samme pulje som KFUM. Avedøre sluttede som nummer otte og tredjesidst i pulje 2 med 12 point i efterårets 14 kampe.

- Fint nok, at vi har trukket Avedøre.  Men pudsigt nok har jeg aftalt træningskamp mod dem en uge forinden. Nu må vi så se, hvilken af de to kampe, vi skal have rykket, siger KFUM's cheftræner. Stefan Håkansson.

I denne sæsons ændrede udgave af pokalturneringen afvikles de første tre runder, incl. kampene i august, i DBU Sjællands regi. Vinderne af de 13 kampe i august kvalificerer sig til turneringen under DBU, hvor den følgende runde formentlig finder sted i september.

I 2. runde vandt KFUM tirsdag 3-1 på udebane over Tuse fra Sjællandsserien. Det skete med et ganske ungt mandskab, idet holdet var uden spillere som Martin Nielsen, Christoffer Blond, Rasmus Tangvig og den skadede Rasmus Lundberg.

- Vi dominerede stort før pausen og havde chancer til en større føring end 2-0. Senere begyndte trætheden at spille ind, vi kom lidt under pres, og Tuse fik reduceret på straffespark, inden vi kunne slå sejren fast, fortæller Stefan Håkansson.

Danny Stencel, Kenan Aydin og Morten Jørgensen lavede gæsternes mål. Sidstnævnte blev ligesom Mico Elvig skiftet ind i løbet af 2. halvleg. Desuden havde KFUM kun en halvskadet Emil Ølvang som bænkevarmer.

Træningen efter sommerferien indledes torsdag d. 23. juli. Ud over Avedøre er der aftalt træningskampe mod 2. divisionsholdene Holbæk, FA 2000 og Avarta.