Menu

EN FIN START PÅ TRÆNINGSKAMPENE

image Her affyrer Carl Severinsen, én af sit holds bedste, det skud, der førte til kampens første mål. FOTO: JAKOB TERMANSEN
Leon A.
19. januar 2024 kl. 22:44
Seværdig gang vinterbold, da KFUM besejrede Glostrup 3-1

Luften var bidende kold, kunstgræsbanen glat, men fint ryddet - og i hvert fald hovedparten af de frysende tilskuere fik masser at varme sig på, da KFUM spillede vinterens første træningskamp på Lillevang.

Hjemmeholdet viste lovende takter, da det vandt 3-1 over Glostrup, der som oprykker topper Danmarksseriens pulje 2. Samtidig fik KFUM en slags revanche mod fredagens modstander, der i marts vandt den seneste træningskamp mellem de to klubber med 3-0.

Især 1. halvleg var en afvekslende og chancerig affære, mens der ikke skete nær så meget efter pausen, hvor begge hold foretog flere udskiftninger. Gæsterne havde allerede før pausen måttet byttet to gange på grund af skader.

Efter få minutter bragte Carl Severinsen KFUM foran med et flot mål efter et fint gennemspillet angreb. Glostrup udlignede kort efter på en returbold efter et stolpeskud, og i halvlegens slutfase tilspillede de blå-hvide sig en håndfuld hjørnespark inden for få minutter, hvor det lykkedes at fastholde presset på modstandernes forsvar.

Til sidst gav det bonus, da Rasmus Hansen køligt sendte bolden i nettet med allersidste spark, før dommeren fløjtede til pause. Frederik Winther stod for den målgivende aflevering, og han scorede selv til 3-1 på det første angreb overhovedet i 2. halvleg.

- Så er der nulstillet, fastslog KFUM's ny træner, Søren "Polo" Knudsen bagefter med henvisning til den mentale værdi, et sådant resultat forhåbentlig vil få for et mandskab, der i efteråret tabte 11 ud af 14 turneringskampe og ligger sidst i sin pulje.

Cheftræneren har også fået en assistent i skikkelse af Lars Tang Jensen, som han tidligere har arbejdet sammen med.

Fra efterårets trup mangler Christopher Grube, der er blevet "kapret" af konkurrenterne fra AB Tårnby, samt Snorre Espersen og Praygod Pallangyo. Til gengæld gjorde Jonas Sjøbeck comeback i angrebet, mens man venter endnu nogle uger med at bruge Luka Dumic, som ellers er ved at være klar efter sin korsbåndsskade.

KFUM har i øjeblikket fem spillere på prøve, hvoraf de tre var på banen i årets første test.

Næste træningskamp spilles lørdag d. 27. januar på udebane mod Ledøje-Smørum (LSF). De følgende modstandere bliver Ishøj (3. division), Kirke Såby (Sjællandsserien), Birkerød (Sjællandsserien), Allerød (DS) samt FB (Københavnsserien).

Herefter fløjtes der op til forårets første kamp i Danmarksserien, 23. marts på hjemmebane mod AB Tårnby.