Menu

Ærgerligt nederlag til B1908

image I kampens sidste fase satte KFUM et massivt pres på B1908, og det betød, at selv målmand Conrad Kromann rykkede helt frem ved et hjørnespark og fik sat et skud ind. Foto: Jakob Termansen
Dorthe Sjøbeck Christiansen
22. april 2024 kl. 14:40
Roskilde KFUM’s Danmarksseriehold måtte desværre tage hjem fra Amager med et nederlag på 2-1, selv om holdet kæmpede bravt.

Efter en vigtig sejr i sidste weekend var optimismen stor ift. Danmarksserieholdets muligheder imod B1908 - og med en sejr kunne KFUM rykke op på en 7. plads. Sådan kom det desværre ikke til at gå.

Et meget tvivlsom straffespark til B1908 efter en times spil og endnu et mål i 81. minut gjorde det svært for KFUM’erne at hente det resultat, de ellers kom efter. Et rødt kort til B1908 i 87. minut gav dog fornyet håb - ikke mindst da dommeren havde lagt hele 11 minutter til.

KFUM fik i sidste del af kampen sat sig tungt på spillet. Det gav pote tre minutter inden i tillægstiden, hvor Luka Dumic fik scoret efter et flot oplæg fra Shabban Hussein.

Holdet kæmpede til det sidste, men trods flere store chancer lykkedes det desværre ikke for KFUM at få bolden i mål mere end den ene gang. Det ville ellers have været fuldt fortjent, hvis KFUM havde taget det ene point med hjem især efter en flot indsats i anden halvleg.

”Resultatmæssigt er det ikke ok, og jeg er meget ærgerlig over det. Jeg synes, vi spillede en god kamp med et bedre opbygningsspil, end det er set længe. De sidste tyve minutter fik vi lagt et stort pres på dem, og med lidt held var det gået vores vej. Heldigvis er der stadig otte kampe tilbage, så optimismen er intakt”, siger cheftræner Søren ”Polo” Knudsen.

De første ind- og udskiftninger kom 75 minutter inden i kampen, hvor Robert Daugaard Larsen, Jonas Sjøbeck og Matias Sjøbeck erstattede Thor Holt Havndrup, Simon Fejerskov og Carl Severinsen. Fem minutter senere kom Shabban Hussein og Andreas Moyel Nielsen ind i stedet for Benjamin Zeka og Rasmus Oksbjerre Hansen.

I næste uge møder Danmarksserieholdet Ringsted, der er rækkens nr. 3. På papiret bliver der dermed tale om en sværere kamp, men Polo er optimist:

”Ringsted er på niveau med B1908, så vi skal bare gå ind og kæmpe videre. I lørdagens kamp, så jeg - som nævnt - nogle spiltendenser, jeg ikke har set tidligere. Vi bevæger os i den rigtige retning, så pointene skal nok komme”.

Lad os krydse fingre for, at Polo får ret!

Kampen mod Ringsted spilles på Lillevang, så kig forbi og støt op om dit hold!