LOVENDE START PÅ TRÆNINGSKAMPENE

Leon A.
26. januar 2020 kl. 20:05
KFUM leverede fin fodbold, men Slagelse vandt 3-2
KFUM's tophold i Danmarksserien og Slagelse fra 2. division gav de ganske mange tilskuere omkring kunststofbanen en underholdende og seværdig forestilling, da hjemmeholdet skulle teste formen i årets første træningskamp.
Gæsterne kunne tage hjem med en 3-2 sejr efter en jævnbyrdig kamp, hvor hjemmeholdet leverede et godt indtryk. Med hurtigt og direkte pasningsspil skabte KFUM især før pausen mange chancer. I løbet af de sidste 45 minutter gik det dog noget ud over rytmen, at cheftræner Stefan Håkansson udskiftede seks mand på et hold, som var uden stamspillerne Rasmus Lundberg og Micki Kold Nagel.
Første halvleg endte 2-2, og de fire mål blev alle sat ind i løbet af et kvarters tid. Rasmus Tangvig og Mads Julø stod for KFUM's fuldtræffere. Hjemmeholdet havde også efter pausen et par gode muligheder, men i stedet scorede Slagelse til 3-2 omkring 10 minutter før slutfløjtet.
KFUM manglede også sidste års topscorer. Kenneth Beyer, der er stoppet af private årsager. Blandt dem, som fik chancen efter pausen, var målmanden Max Christensen, der er kommet fra Herlev.
Også næste lørdag middag har KFUM hjemmebane, når holdet tager imod Avarta fra 2. division. I samme række optræder HIK, som KFUM møder på udebane torsdag d. 6. februar, og to dage senere foregår det igen på Lillevang, hvor modstanderen er Tuse fra Sjællandsserien.
I uge 8 er truppen samt med ungdomsspillere i årgangene U13 - U19 på træningsophold i Tyrkiet, hvor DS-holdet regner med at spille én eller to træningskampe.
29. februar spiller KFUM hjemme mod AB Tårnby, som topper Danmarksseriens pulje 2. Holdet er dermed en mulig modstander i kvalifikationskampene om oprykning i juni, hvis de blå-hvide kan beholde den nuværende førsteplads. Sidste træningskamp afvikles 7. marts mod en endnu ikke udpeget modstander, og en uge senere spilles første turneringskamp, hjemme mod Tårnby FF.