image Robert Larsen - lavede sejrsmålet i årets første træningskamp
Leon A.
23. januar 2021 kl. 17:49
KFUM hurtigt bagud men vandt 2-1 over Holbæk

Resultatmæssigt kom KFUM godt fra start i rækken af træningskampe op til sæsonstarten (hvornår det så bliver).

På den ny kunstgræsbane på Lillevang vandt hjemmeholdet 2-1 over Holbæk, der til daglig ligeledes optræder i 2. division, men i den pulje, hvor de fleste hold kommer fra Jylland og Fyn.

KFUM fik således "revanche",  da Holbæk i august vandt en træningskampe mellem de to hold med 4-2.

Gæsterne kom ellers bedst fra start, og i det 5. minut kunne Mikkel Jensen bringe Holbæk foran efter et hurtigt angreb, der fuldstændigt splittede KFUM's forsvar. Men lidt senere udlignede Dino Karjasevic, tilgang fra Skovshoved, og lige før pausen scorede Robert Larsen, hvad der senere skulle vise sig at blive det afgørende mål. Det skete efter en fin solopræstation i forlængelse af, at Holbæks målmand havde været langt ude af sit mål.

Begge hold foretog mange udskiftninger efter pausen og i løbet af 2. halvleg. KFUM nåede i alt at bruge 17 spillere. Holdet manglede bl.a. Morten Jørgensen, Rasmus Lundberg og Mico Elvig.

- Godt at være i gang med træningskampene og fint at få set så mange spillere. Men vi har et efterslæb, vi skal have hentet, og det gælder den fysiske form, som ikke er, hvad den burde være. Det indvirker også på timingen og på andre elementer i spillet, så her skal der virkelig sættes ind i de kommende uger, fastslog cheftræner Stefan Håkansson.

På grund af den corona-relaterede situation har han løbende været nødt til at justere programmet for træningskampene. I praksis er det lige nu meget svært at finde modstandere fra andre rækker end 2. division, men det er dog lykkedes at få arrangeret en match mod FC Nordsjællands hold fra U19-ligaen.

Holdene mødes 6. februar, og fire dage senere spiller KFUM mod Næstved. Indtil der evt. kommer nye meldinger fra højeste sted, skal kampene fortsat afvikles uden tilskuere.