ÆRGRELSE OVER UNØDVENDIGT POINTTAB

02. november 2019 kl. 17:01
KFUM førte 2-0 efter fin 1. halvleg, men kampen i Ballerup endte 2-2

Frustrationerne hang tommetykt i luften i omklædningsrummet, da KFUM’erne efter lørdagens DS-kamp i Ballerup skulle prøve at finde en grimasse, der kunne passe.

I sidste opgør før vinterpausen førte gæsterne 2-0 ved pausen, og 4-0 havde givet et langt mere retvisende billede af de første 45 minutter. Men kampen mod BSF skiftede fuldstændigt karakter, og den endte 2-2.

”Hele efteråret er selvfølgelig godkendt, men denne kamp gør ondt. Det er meget skuffende efter en 1. halvleg, hvor det hele glider for os, og hvor vi har mange muligheder for at lukke kampen. Men fodbold afgøres på personlige fejl. Dem lavede vi to af, hermed lukker vi dem ind i kampen, og siden kommer vi ligesom ikke videre”, sagde cheftræner Stefan Håkansson.

Han manglede Morten Jørgensen, forhindret pga. arbejde. Pladsen på kanten blev overtaget af Mads Julø, mens også Emil Ølvang var med fra start.

Da KFUM havde vænnet sig til den til den glatte og tunge bane og haft et par gode forsøg, overtog topholdet gradvis kontrollen. I de sidste 20-25 minutter af 1. halvleg med noget af det bedste spil, det har vist i efteråret. Masser af bevægelse, gode løb og fine kombinationer satte dagsordenen.

I det 22. minut ramte Martin Nielsen stolpen efter fint opspil af Emil Ølvang, Kenneth Beyer og Rasmus Tangvig. Tre minutter senere blev det 1-0 ved Jakob Sparholt på straffespark, begået mod Mads Julø.

Bare minutter efter sendte Christoffer Blond Tangvig af sted i venstre side, men målmanden fik blokeret. Da Mads Julø scorede, havde bolden passeret mållinjen, men i det 33. minut faldt målet til 2-0.

Igen efter samarbejde mellem Blond og Tangvig, så sidstnævnte kunne rykke forbi en forsvarer og elegant løfte bolden i mål. Inden for samme angreb fik først Beyer, siden Julø chancen, men i begge tilfælde reddede målmand Patrick Johansen. Også sidste mulighed før pausen tilfaldt Rasmus Tangvig efter et flot opspil af Ølvang, men Tangvig sparkede snært forbi.

Mindre end et minut efter pausen fik BSF reduceret. Marc Lyster boksede en høj bold lige ud til Rasmus Larsen, der headede i nettet. Hermed skiftede kampen karakter, og Lyster reddede et farligt forsøg fra David Bengtsen, hvorefter Rasmus Brøns sparkede 2-2 i netmaskerne i det 18. minut. Forud var gået et frispark og efterfølgende klumpspil.

Erkan Firat afløste Emil Ølvang, og Lyster måtte parere med en fodparade, da Emil Tidemand fik et godt tilbud, ligesom Rasmus Brøns i fri position bankede bolden forbi målet. Luka Dumic afløste Beyer og fik scoret syv-otte minutter før tid, men i offside-position. Også Sparholt gik ud i slutfasen, ind kom Mico Elvig. Gult kort til Ballerup-Skovlundes Emil Tidemand, Jonas Zederkopff og Marko Rajovic samt til Mads Julø.