Velkommen til 
KFUMs Boldklub Roskilde

Klubhuset og banerne er omdrejningpunkt for sportsligt og socialt samvær året rundt. Alle er velkomne, dygtige og knap så dygtige, børn og unge, drenge, voksne, veteraner og oldboys. Mange familier har været aktive i KFUM gennem flere generationer.

Vi tiltrækker spillere, ikke kun fra lokalområdet, men fra hele Roskilde og byens opland. De kommer i gode hænder hos kvalificerede trænere og ledere, for hvem det selvfølgelig gælder om at vinde så mange kampe og komme så højt op i rækkerne som muligt. Dog aldrig for enhver pris og aldrig på bekostning af de basale værdier, der er en vigtig del af KFUM's eksistens-grundlag.

Du er meget velkommen til at kontakte klubben eller at kigge forbi til en snak, hvis du fornemmer, at Roskilde KFUM kunne være noget for dig. Som spiller, træner eller leder - vi har plads til og brug for alle, der vil gøre en indsats og blive en del af vores fællesskab.

Stillinger

Information: stillingen, holdende og meget andet

Kontingent

Kontingent opkræves helårligt i januar

- ved indmeldelse i 2. halvår betales dog halvt kontingent for året. Ved udmeldelse tilbagebetales ikke forholdsmæssigt betalt kontingent.

Ind-/udmeldelse

Bliv medlem idag!

Finten

KFUM's Boldklub Roskildes medlemsblad "Finten"

Klubbladet omdeles lokalt til alle både aktive og passive medlemmer af KFUM's Boldklub Roskilde, samt til alle klubbens sponsorer. Herudover kan ekstra eksemplarer af klubbladet hentes i KFUM's klubhus. Oplaget er på ca. 600 stk., og Klubbladet udkommer 3-4 gange årligt.

 Adgang til webmail

 

Adgang til gl. hjemmeside ( link fjernes 1/1-2016.senest)