MESTERKAMP U17 2. DIVISION  – 23. juni 2010 UDE mod BRØNDBY.

 

SIKKE EN KAMP – sgu noget bedre end at se VM :o)

Vi mødte et Brøndby-hold der havde vundet de sidste 8 turneringskampe og de var ”top trimmet”, mens hovedparten af vores spillere ikke havde trænet en måneds tid p.g.a. eksamen på efterskolerne, så umiddelbart lignede det en ret umulig opgave.

Allerede efter  ET minut stod den på opspillet: Mico-Rasmus-Sebastian og så lå den i kassen, men lykken varede kort, da efter 8. + 12. min. scorede Brøndby, så lige pludselig var vi bagud med 2-1 og på det tidspunkt frygtede jeg, at vi ville blive kørt totalt over ende, men som altid, så viste holdet klasse. Efter en halv time fortsatte Sebastian Holm sin opvisning ved at score 2 mål, så vi kunne gå til halvleg med en 3-2 føring.

 

2. halvleg fortsatte med Brøndby i klart spilleovertag (vel 75/25), men fortsat havde vi store chancer, da Brøndby noget naivt angreb med stort set alle mand.

Martin Sletten i vores mål var dog svær at passere og havde flere mirakel-redninger, men efter

22 min. holdt den heller ikke længere og kort tid efter scorede Brøndby til 4-3 og så burde kampen jo være lukket. Jeg ved ikke hvor holdet fik kræfterne fra, men de gav i hvert fald ikke op og så dukkede Sebastian Holm op for fjerde gang og scorede til 4-4 og vi fik overraskende reddet os ud  i en omkamp.

 

Omkampen ændrede ikke billedet, med Brøndby i kraftigt boldovertag og med os med nogle giftige kontraangreb og jeg ventede egentlig kun på at Brøndby skulle lukke kampen. Først da der manglede 3 minutter af omkampen begyndte jeg at tro på sejr, da der ikke var scoret i omkampen.

Jeg skiftede ud, så vi havde straffesparksskytterne på banen, MEN SÅ SKETE DET UTROLIGE, vi scorede på et af vores kontraangreb, hvor ”altid giftige” Osamh Al Zayadi lige pludselig var helt fri og han scorede sikkert til vanvittig jubel i vores lejr.

 

Der var nogle af vores spillere der lavede nogle kraftpræstationer i kampen, men efter sådan en kamp, vil jeg fremhæve HOLDET for en helt heroisk indsats og de enkelte spillere der skulle fremhæves her, de ved det godt selv, så det behøves slet ikke.

 

 

KONKLUSION

Brøndby følte at vores sejr og var dybt uretfærdig og det var den jo også, med baggrund i spilfordelingen, men jeg synes også, at Brøndby skal være opmærksom på, at det hold de tabte til altså ikke er et hold der taber hver dag. Vi tabte jo ren faktisk kun EN kamp i turneringen (de tabte TO) og da de hverken kan give banen eller 1. divisions dommeren skylden for nederlaget, så kan man vel konstatere, at i fodbold er det holdet der score flest mål der vinder (det er jo ikke noget nyt J) og det har vi notorisk været ekstreme gode til de sidste 2,5 år.

Hvis jeg skal være lidt ude med riven efter Brøndby, så kan man vel også sige, at dersom de følte at de var os overlegne, så vidner det vel heller ikke af høj klasse fra deres side, at vi score 5 mål mod dem.

 

Ifølge reglerne, så vandt vi nu 2. division. Så nu har holdet vundet rækken i 5 halvsæsoner i træk og det må sgu skabe respekt i unionen, Hvis nogen fortsat var i tvivl, må de da NU få øjnene op for, at  de her spillere udgør ET RIGTIG GODT HOLD og man må sgu bukke sig i støvet for deres fantastiske præstationer over en årrække.

 

Jeg har regnet på, at jeg vel har været træner i mere end 1.000 kampe og jeg kan  ikke ønske mig en bedre kamp at slutte af med, da den simpelt hen havde ALT og holdet fik igen vist sit varemærke frem, nemlig VINDERINSTINKT AF EKSTREM KLASSE.

 

Ved vores lille afslutning i lørdags fik jeg en ”billedbog” over holdet, som jeg virkelig er MEGET glad for og så troede jeg ikke at jeg skulle have mere. Men den kamp holdet gav mig i går at slutte af på, var også KÆMPE STORT for mig og kan kun bukke og takke for en fantastisk afslutning på en fantastisk tid.

TUSIND, TUSIND tak for mange store fodboldoplevelser og for mig vil I er jo altid være ”mine drenge”, så jeg skal nok holde øje med jer :o)

 

Afgående træner U17-1  - Iben Green Madsen

Print | Tilbage | Top

Sidst opdateret 12. august 2010