2.Senior

 
Træningstider: Tirsdag og torsdag kl. 18.00 til 19.45
Enkelte spillere får også mulighed for at træne med senior 1 om tirsdagen.

 

 KUNNE DU TÆNKE DIG AT SPILLE I KFUM ? 
Så kontakt:    
Iben Green Madsen
Telefon Dag:46481390-altid:40264340
Email:
igm@igmrevision.dk


 

Kommende begivenheder23

Så er sæsonen slut og der skal evalueres og forberedes til den nye sæson. Målsætningen var top 6 – men mange også mig regnede med, at vi sagtens kunne rykke op.

Med en 8. plads opfyldet vi ikke vores målsætning. Til gengæld synes jeg, at vi har taget store skridt i retning af en anden spillestil. Vi har også måtte erkende, at drengene lige skulle acceptere, at de stadig er et godt hold, selvom de taber kampe.

Drengene har flyttet sig meget og jeg er meget positiv i forhold til fremtiden – derfor har jeg også planlagt et meget krævende opstartsprogram.

2. holdet kunne med lidt held være rykket op i Mesterrækken, men de mange skader på 1. holdet har ramt 2. holdet meget hård. Positivt er det at vi meget ofte er 30 + til træning, så det se godt ud for afdelingen.

God Jul og godt Nytår.

Mogens25/10
fremragende indsats af reserverne mod rækkens tophold.

Med 9 afbud og skader var det med bange anelser at holdet blev sendt ind til opgøret mod rækkens tophold fra BGA. Fodbold er dog et mærkeligt og herligt spil. Kampen startede med et par kontraer til KFUM. BGA var overraskende nemme at lukke ned. Det så godt ud indtil BGA efter 10 minutter slog et indlæg som KFUM målmanden fejlbedømte og så var BGA foran. KFUM arbejdede videre og Osamh havde to gode tilbud som ikke førte til noget. Efter 17 minutter gled Salar igennem og udlignede. Resten af kampen vippede til begge sider. BGA skulle have vundet, såfremt der skulle findes en vinder, men omvendt kunne KFUM med lidt større træfsikkerhed have lukket kampen i 1. halvleg. Stor ros til samtlige 14 drenge for en koncentreret indsats. Det går den rigtige vej

 


10/10
Storsejr til KFUM over rækkens agterlanterne

Efter 7 minutter havde Magnus Jessen scoret to gange og det lugtede af store klø til Frederiksværk. Trods mange chancer og ikke mindst alt for mange offsidekendelser, skulle vi helt hen til 1 minut før pausen, før Casper Hall scorede til 3-0. I anden halvleg gentog billedet sig. Efter 8 minutter scorede tilbagevendte – fra 8 ugers skadespause – Martin Nielsen. Bare otte minutter senere scorede Casper Hall til både 5-0 og 6-0 i samme minut. Frederiksværk fik reduceret til 6-1 da KFUM tillod sig at lette lidt på gassen. Keeper scorede til 7-1, da der manglede et minut. Der var mange gode præstationer – og over 25 offside kendelser mod KFUM, men Mikkel Klausen og Magnus Jessen blev kampens spillere med 4 stemmer hver. Holdet fik tanket lidt selvtillid før de sidste tre runder, men om spillerne har rejst sig helt er svært at bedømme ud fra lørdagens opgør, da Frederiksværk simpelthen var for svag en modstander.


2/10
1-1 i lokalopgøret mod Himmelev

En halvleg til hvert hold. Efter en stor chance til Himmelev i første minut tilhørte resten af halvlegen KFUM. Efter 7 minutter scorer Emre til KFUM føring på 1-0. KFUM havde flere store tilbud, men som tidligere på sæsonen scorer holdet ikke på sine chancer. I anden halvleg vendte billedet, da KFUM gik i stå og Himmelev overtog spillet. Det blev 1-1 med 25 minutter tilbage af opgøret, og trods flere frie skud i straffesparksfeltet, formåede Himmelev ikke at omsætte disse til yderligere scoringer. KFUM var tæt på sejren med 2 skud på træværket og tre point havde lunet, men ville ikke have været fortjent. Målmand Michael Thomsen blev med rette dagens mand. Indstillingen og specielt spillet i første halvleg tyder på, at holdet er på rette vej. 


 27/9
Nyt nederlag.

I en rodet første halvleg scorede Farum til 1 -0 efter 20 minutters spil. Casper Hall haver efter 37 minutter et rigtig flot frispark som Farums målmand mesterligt klarede. KFUM’s kombinationer flød ikke rigtig og holdet havde svært ved at til spille sig chancer. Efter 2. halvleg stod måltavlen på 4 – 0. KFUM var kun farlige på dødbolde og Farum ville på dagen vinde mere en KFUM’s drenge, men resultatet viser ikke kampens forløb. Kampens spiller på et blegt KFUM hold var Mikkel Klausen. KFUM har nu prøvet at miste point og tabe fodboldkampe – hvilket de ikke har prøvet de sidste mange år. Drengene skal nu lære at tackle resultatmæssig ’krise’.  


 


18/9
ufortjent pointtab

KFUM startede kampen som lyn og torden – havde 3 gode muligheder inden for de første 5 minutter, men uden at kunne få bolden over stregen. Efter 15 minutter overtog BK Fix kampen og var meget tæt på at bringe sig foran i flere omgange, men godt målmandsspil af Nicolai holdt KFUM inde i kampen. 5 minutter før pausen bragte Keeper KFUM på 1-0 efter flot forarbejde af Casper Hall. Efter pausen rullede det ene KFUM angreb ned mod Fix målet, men afslutningerne var ikke skarpe nok til scoring. Fix viste skræmmende styrke på dødbolde og med 7 minutter tilbage af opgøret bragte de balance i stillingen efter årets største klumpspil i feltet. I de sidste minutter pressede KFUM på, men det førte desværre ikke til chancer eller scoringer. Det var et bittert pointtab på en bane som ikke indbød til poleret spil. Kampens spiller var klart målmand Nikolai Mogensen. 


                                                        11/9

så løb holdet ind i sit første nederlag.

5 – 0 til Køge. De første 20 minutter dominerede Køge, men de største chancer tilfaldt KFUM, men spillerne kendte ikke deres besøgstid. Køge formåede at score to gange inden pausen. KFUM formåede heller ikke at udnytte en to mands overtal. Efter pausen kom KFUM bedre ud men lige som det begyndte at ligne noget, scorede Køge på frispark. Resten af kampen halsede KFUM’erne efter Køge, som nåede at score yderligere to gange til slutresultatet 5 – 0. Træner Mogens Bruun udtaler at de på dagen mødte et hold der var klasser over KFUM. Frederik og Kenni delte kampens spillerafstemning mellem sig. 


6/9

 3 gode point efter uengageret indsats.

KFUM mødte et Næstved hold, som måtte have en markspiller til at passe målet. KFUM burde køre et hold som Næstved ud af banen, men efter et flot opspil og scoring til 1-0 ved Osamh satte drengene kampen på standby og leverede bestemt ikke mere end forventet. Efter en ordentlig opsang i pausen hævede KFUM niveauet. Først blev det 2-0 ved Osamh, så 3-0 ved Frederik Andersen og endelig igen Osamh til 4-0. Kampen igennem frygtede træner Mogens Bruun at drengenes lade attitude ville koste mål, men her viste spillerne alligevel klassen og holdet nullet. Holdet fik 3 point, men der må forventes en mere koncentreret indsats mod Køge om en uge. Kampens spiller blev Magnus, men også Frederik leverede en god indsats. Drengene er stadig ubesejret i turneringen

28/8

Fik heldigt det ene point med hjem fra Ledøje Smørum.

Efter en hæsblæsende kamp fik U19 2-2 ude mod Ledøje Smørum. Holdet kom bagud efter bare 4 minutter, men Osamh bragte balance i regnskabet efter 14 minutter. Efter et KFUM koks ved indkast scorede Ledøje til 2-1, hvilket også var stillingen ved pausen. KFUM kunne let have været yderligere bagud, hvis Michael Thomsen ikke havde gjort sit job som bageste skanse så fremragende som tilfældet var. Anden halvleg blev en mere lige affære, og i de sidste 20 minutter var det KFUM som bestemte. Det gav mål, som blev sat ind ved Casper Hall til det der viste sig at være slutresultatet. Sidst i kampen måtte Michael igen vise godt målmandsspil for at holde Ledøje fra scoring. Ledøje kan godt tillade sig at være skuffet, men omvendt kendte de ikke deres besøgelsestid og derfor delte holdene point.


Så kom U19 - 3. division i gang og viste igen vindervilje med sejr over Herfølge

Efter bare 6 ugers træning var det tid til at se, hvor langt U19 holdet var kommet i sin udvikling. Svingende resultater i træningskampe og skader på toneangivende spillere havde ikke givet den fornødne ro. Men som kampen startede, så det ud til at al frygt var ubegrundet. KFUM stod fint i kæderne og gav ikke de store chancer væk. Efter 17 minutter slog Magnus Jessen en skarpt indlæg som en Herfølge forsvar selv puttede i nette, dog stærkt presset af Osamh Al-Zayadi og Kenni Offersen. Dette burde have givet ro, men da Herfølge scorede bare 6 minutter senere begyndte utrygheden at sprede sig hos KFUM. 2.halvleg blev en rodet affære, hvor Herfølge havde en halv fri løber som Michael Thomsen tog sig fint af, og KFUM’s største chance tilfaldt Jacob Jegsen som med et flot hovedstød pressede Herfølge målmanden til en refleksredning. Da de fleste på stadion, også træneren, havde indstillet sig på 1-1, viste drengene, hvorfor de har vundet deres række de sidste mange år. Med 3 minutter igen pressede Jacob Jegsen en Herfølge forsvar til en dårlig clearing, som Emre Bendes var hurtigst over og flugtede i nettet til slutresultatet 2-1. Der var mange fine præstationer, hvor specielt Oliver Buch og Mico Green Elvig bør fremhæves. Det blev dog Emre Bendes som af holdkammeraterne og trænere blev kåret som kampens spiller efter flotte præstationer som venstre back og hans afgørende mål til 2-1. Nu er sæsonen i gang og vi ser frem til pokalkampen mod Svebølle og næste turneringskamp ude mod LSF.

 

 SIKKE EN KAMP – sgu noget bedre end at se VM .:o)

Vi mødte et Brøndby-hold der havde vundet de sidste 8 turneringskampe og de var ”top trimmet”, mens hovedparten af vores spillere ikke havde trænet en måneds tid p.g.a. eksamen på efterskolerne, så umiddelbart lignede det en ret umulig opgave.

Allerede efter  ET minut stod den på opspillet: Mico-Rasmus-Sebastian og så lå den i kassen, men lykken varede kort, da efter 8. + 12. min. scorede Brøndby, så lige pludselig var vi bagud med 2-1 og på det tidspunkt frygtede jeg, at vi ville blive kørt totalt over ende, men som altid, så viste holdet klasse. Efter en halv time fortsatte Sebastian Holm sin opvisning ved at score 2 mål, så vi kunne gå til halvleg med en 3-2 føring.

 2. halvleg fortsatte med Brøndby i klart spilleovertag (vel 75/25), men fortsat havde vi store chancer, da Brøndby noget naivt angreb med stort set alle mand.

Martin Sletten i vores mål var dog svær at passere og havde flere mirakel-redninger, men efter

22 min. holdt den heller ikke længere og kort tid efter scorede Brøndby til 4-3 og så burde kampen jo være lukket. Jeg ved ikke hvor holdet fik kræfterne fra, men de gav i hvert fald ikke op og så dukkede Sebastian Holm op for fjerde gang og scorede til 4-4 og vi fik overraskende reddet os ud i en omkamp.

 Omkampen ændrede ikke billedet, med Brøndby i kraftigt boldovertag og med os med nogle giftige kontraangreb og jeg ventede egentlig kun på at Brøndby skulle lukke kampen. Først da der manglede 3 minutter af omkampen begyndte jeg at tro på sejr, da der ikke var scoret i omkampen.

Jeg skiftede ud, så vi havde straffesparksskytterne på banen, MEN SÅ SKETE DET UTROLIGE, vi scorede på et af vores kontraangreb, hvor ”altid giftige” Osamh Al Zayadi lige pludselig var helt fri og han scorede sikkert til vanvittig jubel i vores lejr.

 Der var nogle af vores spillere der lavede nogle kraftpræstationer i kampen, men efter sådan en kamp, vil jeg fremhæve HOLDET for en helt heroisk indsats og de enkelte spillere der skulle fremhæves her, de ved det godt selv, så det behøves slet ikke.

 KONKLUSION
Brøndby følte at vores sejr og var dybt uretfærdig og det var den jo også, med baggrund i spilfordelingen, men jeg synes også, at Brøndby skal være opmærksom på, at det hold de tabte til altså ikke er et hold der taber hver dag. Vi tabte jo ren faktisk kun EN kamp i turneringen (de tabte TO) og da de hverken kan give banen eller 1. divisions dommeren skylden for nederlaget, så kan man vel konstatere, at i fodbold er det holdet der score flest mål der vinder (det er jo ikke noget nyt ) og det har vi notorisk været ekstreme gode til de sidste 2,5 år.

Hvis jeg skal være lidt ude med riven efter Brøndby, så kan man vel også sige, at dersom de følte at de var os overlegne, så vidner det vel heller ikke af høj klasse fra deres side, at vi score 5 mål mod dem.

 Ifølge reglerne, så vandt vi nu 2. division. Så nu har holdet vundet rækken i 5 halvsæsoner i træk og det må sgu skabe respekt i unionen, Hvis nogen fortsat var i tvivl, må de da NU få øjnene op for, at de her spillere udgør ET RIGTIG GODT HOLD og man må sgu bukke sig i støvet for deres fantastiske præstationer over en årrække.

 Jeg har regnet på, at jeg vel har været træner i mere end 1.000 kampe og jeg kan ikke ønske mig en bedre kamp at slutte af med, da den simpelt hen havde ALT og holdet fik igen vist sit varemærke frem, nemlig VINDERINSTINKT AF EKSTREM KLASSE.

 Ved vores lille afslutning i lørdags fik jeg en ”billedbog” over holdet, som jeg virkelig er MEGET glad for og så troede jeg ikke at jeg skulle have mere. Men den kamp holdet gav mig i går at slutte af på, var også KÆMPE STORT for mig og kan kun bukke og takke for en fantastisk afslutning på en fantastisk tid.

TUSIND, TUSIND tak for mange store fodboldoplevelser og for mig vil I er jo altid være ”mine drenge”, så jeg skal nok holde øje med jer. :o)

                     Afgående træner U17-1 -    Iben Green Madsen
   SIDSTE TURNERINGSKAMP – 19. juni UDE mod HILLERØD 

Vi havde allerede før kampen sikret os retten til at spille om 2. DIVISION`s

U17  MESTERSKABET mod Brøndby. Så dagens opgave var, at spillerne skulle bevise, at de også kunne yde en koncentreret indsat selvom  årets målsætning var meget mere end opfyldt.

Vi startede med at sætte os fuldstændigt på kampen. Efter 8 min. lavede vi et mål der meget lignede Danmarks første mål mod Cameroun. I den kamp var det Kjær/Rommedal/Bentner mens det hos os, var Magnus/Rasmus/Osamh, men det var stadig et kanon flot mål.

Efter 20. min. blev det 2-0, da Magnus Winther tog sagen i egen hånd og fra midterlinien og endte med at udplacere Hillerød´s målmand med et fladt spark.

Magnus Winther spillede en rigtig god kamp og han har et blik for spillet, som ikke mange andre og når han lærer at ”skubbe lidt mere”, så har holdet ENDNU et stort aktiv.

Resten af kampen havde vi rimelig styr på og dersom dommeren ikke var begyndt at ”kede sig” og give os nogle gule kort, havde sejren blevet større.

Lidt spænding kom der dog 3 min. før tid, da Hillerød fik reduceret til 1-2, men tætter på  kom de heller ikke og vi kunne skrive endnu 3 point på kontoen, efter en god kamp, hvor spillerne ikke ydede mere end der var nødvendigt, men det var jo også nok. 
 
KONKLUSION: Vi endte på en MEGET sikker på 2. pladsen i 2. division med hele 5 point ned til nr. 3.

Endvidere notere jeg mig: 
 

  • at vi havde rækkens bedste defensiv, da der kun blev scoret 10 mål mod os i 13 kampe
  • at vi var det hold, der tabte færrest kampe i rækken, nemlig EN kamp til BRØNDBY 3. min før tid.
  • at vi tabte en kamp mindre i 2 division end vi gjorde i 3. division (imponerende)
  • at vi kunne gennemføre 2. division ved brug af kun 17 spillere, hvilket er helt fantastisk, når man tager udgangspunkt i at hovedparten af spillerne går på efterskole, men det viser bare, en hel del, om spillernes ekstreme fine indstilling til det at ”spille fodbold”
 Jeg er en MEGET stolt og glad afgående træner, der ser tilbage på 3,5 år som træner for drengene, hvoraf de sidste 2,5 år har været en lang ”optur”, med opnåelse af resultater, som jeg ikke havde drømt om i min vildeste fantasi.

Jeg har gjort meget ud af at opnå gode resultater, da jeg ved som mangeårig seniortræner, at der skal man bruge spillere med den rette indstilling og vinderinstinkt – OG DET HAR SPILLERNE PÅ DETTE HOLD.

Derfor ser jeg det bestemt heller ikke som noget problem, at man næste år skal spille 3. division U19, for det kan evt. give plads til lidet mere poleret spil og så uden en fuldstændig ”vanvittig” træner, der står og råber ”spark væk” eller ”hjem”.

MEN de resultater holdet har opnået, kan SBU/DBU ikke komme udenom, når de skal indplacere holdet om 1 år og det skal huskes. at der KUN er 1 hold (Brøndby i år) der har endt foran os i rækkerne i 2,5 år. 
Jeg er færdig (på onsdag) med at være træner for nogle fantastiske drenge, som altid vil ligge mit hjerte nær og selvfølgelig, vil jeg følge jeres gøren og glæder mig allerede til nogle af jer om 3 år, skal have debut på klubben´s 1. seniorhold. 
 
 I skal nu trænes af en meget kompetent træner, som naturligvis har min 110% opbakning og så kan jeg vel også love, at I får en mere rolig træner og ”det skader nok ikke” 
 

MESTERSKABSKAMP 
Mesterkamp mellem nr. 1 & nr.2 i 2. division skal afvikles på onsdag i Brøndby.

Jeg har i den forløbne uge været i konstant dialog med Brøndby om at flytte kampen, da det er sidste uge for spillerne på efterskole, MEN det havde Brøndby slet ikke mulighed for.

Alternativerne var enten, at melde afbud til kampen eller ”stille op med de spillere der kan” og vi har valgt den sidste mulighed.

Brøndby er åbenbart meget bange for, at de ikke kan ”få alle deres ligaspillere med” og det skyldes jo nok, at de stadig kan huske, at vi slog dem 6-0 i en træningskamp februar og det skal de ikke opleve igen.

 Kampen på onsdag bliver noget nær en umulig opgave, da vi skal møde et hold der har vundet de sidste 9 turneringskampe og ikke mindst træner 3 gange om ugen, mens mine spillere stort set ikke har trænet den sidste måned p.g.a. eksamen på efterskolerne, har gjort, at der ikke er blevet trænet fodbold. 
 

 Træner U17-1  -    Iben Green Madsen


 

12. runde – 11. juni HJEMME mod SKOVLUNDE 

SKOVLUNDE er et at de få  hold der er slået os de sidste 3 år og er nok det hold der har givet os det det mest ”smertelige nederlag”, da de slog os 6-4 i 3. division, i en kamp hvor de bare ”var bedre end os”.

 

Så det var tid til revanche og da vi med en sejr, ville være sikre på mindst en 2. plads i rækken, som må betragtes, som et helt ekstremt flot resultat af holdet.

Vi startede kampen godt og specielt vores angribere Sebastian Holm og Jakob Sandhoff, var tændte fra første fløjt.

Sebastian Holm scorede tidligt i kampen til 1-0 til os, men efter ca. 25. min lavede Skovlunde et flot mål hvor de kombinerede sig gennem vort forsvar. Der skulle dog ikke gå lang tid før Mikkel ”ræv” Klausen scorede til 2-1, direkte på frispark.

Efter 10 min i 2. halvleg gentog Skovlunde kunststykket med at kombinere sig gennem vort forsvar og udligne til 2-2. Igen gik der dog ikke lang tid, før vi kom foran på  et flot hovedstødsmål af Sebastian Holm og 6 min før tid kronede Mikkel Klausen sin bedste indsats i foråret, med at lukke kampen til 4-2.

Vi har kørt på ”reservetank” i de sidste 4 kampe, men dyb respekt for holdet, der gang på gang får spillet point på kontoen og der er kun et at sige til dette og det er at HOLDET HAR KLASSE. 

Som træner for dette ”dream-team” de sidste 3 år har jeg tit været stolt på spillernes vegne, når modstandernes træner efter kampen, har rost holdet til skyerne, Den største ros har holdet fået af den gamle EM-helt fra 1992 Klaus Berggren, der efter at vi havde slået Virum, tog mig i hånden og sagde ” det er fandme nogle gode drenge du har, de har fortjent at spille meget højere oppe i rækkerne”. Det med at komme op i rækkerne, har drengene så selv klaret ved at vinde og vinde, så unionerne ikke kunne undgå at placere dem i den højeste række, som vi p.t. må deltage i.

Nogle få gange, har jeg også mødt ”nogle dårlige tabere” blandt modstandernes trænere og der kommer Skovlundes træner ind på en klar 1. plads. Jeg havde venligst flyttet kampen til fredag aften, da han skulle til bryllup lørdag. Hans kommentar til sit holds nederlag, var at ”vi spillede dårligt fodbold”. Jeg troede ikke, at man skulle høre så dum en udtalelse, fra en mand der har trænet divsionsfodbold (han burde jo vide at vinderen altid har ret). Man kan jo sige, at han burde koncentrere sig om sig eget hold, for der er vist nok at se til, når man tænker på hvor gode de rent faktisk er og hvor få point de har. Han kunne jo starte med at få dem til at opføre sig ordentlig, da Skovlunde suverænt fører på rækkens ”dumme-liste” med ikke mindre end 4 røde kort (vi har naturligvis ikke fået nogen).

  KONKLUSION: Sikker på 2. pladsen i 2. division, en kamp før turneringsafslutning og med kun ET nederlag p.t. i sæsonen. Det ville simpelthen være utopi for mig at tro på inden sæsonen startede, så jeg er rigtig, rigtig stolt af drengene, da de har opnået MEGET mere end jeg havde drømt om kunne lade sig gøre med et ”efterskolehold”.  Men det viser bare at holdet har et EKSTREMT  vinderinstinkt, som ikke er noget man kan lære, men noget man oparbejder over tid og jeg har da også et naivt forhold til, at spillerne kan bruge dette i andre af livets forhold.

Det var personligt, også  et stort ”nederlag” da Martin kort inden sæsonstart valgte at prøve hans store talent af i HB KØGE, MEN selvom Martin ALTID vil være velkommen igen i klubben, så må jeg virkelig rose HOLDET, for at de beviste, at HOLDET er det vigtigste, da det jo må konstateres, med de resultater holdet har opnået, ”at andre har taget over”.  
 

Træner U17-1  -    Iben Green Madsen


                            11. runde – 5. juni HJEMME mod ALLERØD 
 

Efter forårets ringeste kamp i onsdagS mod TÅRNBY, så håbede jeg på ændret indstilling til  kampen mod ALLERØD.

Man må sige, at vi kom fra start i kampen med 100 kilometre i timen og satte Allerød under voldsomt pres fra starten af kampen og indenfor de første 10 min. , havde vi chancer til i hvert fald 3 mål, men vor angribere er desværre uskarpe for tiden.

Men nogle af dem der havde fået hårdest kritik efter Tårnby-kampen, Nicklas Nielsen og vor 2 angribere, viste da i 1. halvleg, at De har rygrad, for der blev gået til den fra deres side.

Vi skulle dog helt hen til det 20. min. før Osamh Al Zayadi scorede efter en flot frispilning fra Mikkel Klausen.

Efter at have siddet 100% på  kampen de første 35 min, så måtte vi gå til halvleg med en beskeden (utilfredsstillende) føring på kun 1-0.

2. halvleg blev mere lige, hvor Allerød kom mere og mere ind i kampen og dersom vi havde været lidt uheldige, så kunne Allerød godt have udlignet, men vi ”holdt i mål” og dejlige 3 point på kontoen.

                                      000000 
 

Når jeg er træner for hold, så plejer vi altid at stå godt defensivt. Det har også  galt for dette hold, men i efteråret i 3. division, blev der lavet lidt om på dette, da vi ikke havde rækkens bedste forsvar, men til gengæld rækkens suverænt bedste angreb.

Den tendens havde jeg forventet ville fortsætte i 2. division, MEN der har jeg taget grueligt fejl, da mine ”super-angibere” ikke har scoret så meget, som jeg havde regnet med. Til gengæld har forsvaret hidtil spillet helt fantastisk gennem foråret og har i over halvdelen af kampene, holdt nullet, hvilket må betragtes som en fantastik præstation, på det niveau, som vi er kommet op på.

I de 2 sidste kampe, skal forsvaret så stå sin helt store prøve, da vi skal møde de 2 hold, som har scoret flest mål på os i de sidste 3 år. Skovlunde på fredag scorede 6 mål på os i efteråret og sidste forår scorede Hillerød 3 mål mod os. 
 
 

KONKLUSION: Stillingsmæssigt ligger vi stadig nr. 1 men kun p.g.a. vi har spillet 2 flere kampe end Brøndby og realistisk set så føre Brøndby rækken, mens vi ligger en meget fin 2. plads. 
 

Stillingen er sådan, at vi p.t. bør være sikker på en 5. plads i rækken OG EN SEJR MERE BETYDER, AT VI ER HELT SIKRE PÅ AT ENDE I TOP 3.  
 

Vi må erkende, at vi ikke spiller så godt for tiden og at det er med det yderste af neglene, plus ofte et udviklet vinderinstinkt der gør, at vi får point på kontoen uge efter uge.

Men på den anden side, så skal vi også bare holde dampen oppe i 2 kampe, så er der ferie og klubben kan se frem til en ny sæson, hvor HOLDET KAN TRÆNE SAMMEN. 
 

Jeg har 2 kampe tilbage i tid som træner og EN sejr vil betyde, at holdet får en placering som INGEN kunne have forhåbninger om, da vi i august 2009 sendte 11 mand på efterskole og skulle starte op i 3 division. 
 

Træner U17-1  -    Iben Green Madsen


            10. runde – 2. juni UDE mod TÅRNBY

Hverdagskamp er ikke så  godt, når man har et hold der hovedsageligt består af efterskoleelever.MEN det helt ufattelige skete og det var at samtlige spillere meldte sig klar til kampen mod Tårnby, så både dem der var på efterskole på fyn og i jylland stillede op til kamp, hvilket viser at drengene er meget engageret i projektet om at ende ”så højt som muligt” i 2. division, hvilket jeg selvfølgelig er meget stolt af og tilfreds med.

 SÅ STOPPEDE DET POSITIVE OGSÅ, for kampen mod Tårnby, var klart forårets største skuffelse og dermed ringeste indsats.
Jeg har set Tårnby spille en del kampe og jeg var klar over, at vi havde et bedre hold end Tårnby.

Vi startede også kampen fornuftigt og havde en del chancer, men efter 20. min. kom en del koks i forsvaret og efter en håbløs opdækning af Nicklas Hemmingsen, så scorede Tårnby til 1-0.

Men allerede 3 min. efter blev Osamh Al Zayadi spillet helt fri af Mikkel Klausen i feltet, men han blev fældet og klart straffespark, som Mikkel Klausen scorede sikkert på. 
 
Resten af kampen var en ørkenvandring, hvor alle spillere stort set spillede langt under standard og der manglede både vilje og engagement. Vor angribere havde en del chancer, men de var mildest talt ufarlige og ”blev flået ud” i 2. halvleg, uden det dog hjalp noget. 
 Kampen endte rent faktisk med at vi skal være glade for uafgjort, da Tårnby vågnede op til sidst og havde 2 store chancer, som de gudskelov brændte. 
 
Det er jo ikke første gang at vi taber point i 2. division, men det er første gang, hvor vi kan gå fra en kamp og sige ”vi gjorde ikke, hvad vi kunne”, for indsatsen var ekstrem slap og tilmed var der nogen spillere der ikke kunne tåle modgangen og kom med kommentarer, som IKKE høre hjemme på vort hold og som ikke tolereres.

Så RIS til hele holdet for en ringe indsats og skal jeg fremhæve nogen for deres indsats, så må det være Frederik Andersen, der kæmpede ”for sagen” kampen igennem. 
 
 KONKLUSION: Stillingsmæssigt ligger vi stadig nr. 1 men kun p.g.a. vi har spillet flere kampe end Herlev og Brøndby og realistisk set så føre Brøndby rækken, mens vi ligger a´point med Herlev på 2. pladsen og så med en mængde hold, der ligger klar til at overhale os. 
 For 14 dage siden var jeg meget nervøs for at vi var ved ”at gå kolde” p.g.a. at vores efterskoleelever enten er holdt op med at træne eller træner meget lidt p.g.a. eksamen.

Men efter lørdagens gode indsats mod LSF var jeg så småt blevet beroliget. MEN MED KATASTOFALE INDSATSEN I GÅR, så kan man jo blive nervøs for, at vi ikke får flere point i år, MEN jeg håber jeg er sortseer og spillerne viser på lørdag , at indsatsen i går ”var en stor fejl”. 
 
Jeg har 3 kampe tilbage i min lange trænerkarriere og det ville også være en kedelig måde at slutte på, da holdet har givet mig så utrolig mange gode fodboldoplevelser de sidste år. 
 

                  Træner U17-1  -    Iben Green Madsen


9. runde – 29. maj UDE mod LSF (Ledøje)

LSF lå 2 point efter os, så ved sejr i dagens kamp, så ville de overtage førstepladsen.

Jeg havde set LSF spille 2 gange i år og de har et rigtigt godt hold, de blev også nr. 4 i 2. division i foråret. 
Efter en lidt nervøs start, så kom vi ind i kampen og efter 15 min. scorede Sebastian Holm efter kanon godt oplæg fra hans angrebskollega Osamh.

5. min. senere brændte LSF deres største chance i kampen og nærmest mirakuløst nåede vor målmand Nikolaj Mogensen ned og rede en ellers 100%-chancen.

Resten af halvlegen bød på  spilovertage til LSF, men til gengæld var det os, der havde de få chancer der var.

Det var med meget bange anelser, at jeg sendte holdet ind til 2. halvleg, da jeg forventede at LSF`s spilovertag ville fortsætte og det så på et tidspunkt resultere i mål til dem.

MEN i 2. halvleg, der spillede vi væsentligt bedre og spilfordelingen var mere lige og vi havde klart de største chancer.

LSF fik aldrig rigtig lagt os under pres, på trods af dommere synes kampen var så spændende, at han valgt at spille 6 min. ekstratid (og det var jeg jo udbredt tilfreds med J). 
Ros til hele holdet for en mandfolkeindsats og specielt vil jeg fremhæve Frederik Andersen, Mickie Nagel & Christian Nielsen for en ekstraordinær god indsats, tillige var det skønt at se, at Mikkel Klausen ”lignede sig selv igen”. 
 
KONKLUSION: Vor målsætning med sæsonen var at blive i den bedste halvdel af rækken (dvs. min. nr. 7) efter vores oprykning til 2. division. I efteråret havde nr. 7 i 2. division 20 point og det har vi nu og jeg er rimelig overbevist om, at 20 point også i år bliver nok til minimum en 7. plads. 

Jeg vil så påstå;  ” VI HAR NÅET VORES MÅLSÆTNING ”, så jeg er en meget, meget stolt og utrolig glad træner i dag.

Vi må jo så revidere vor målsætning, til at vi nu går efter en TOP 5 placering og det ville være min største fornøjelse at ”sætte overlæggeren” endnu højere (som spilleren jo nok gør) til en TOP 3 placering, men lad os først se, hvordan det går på onsdag, i den udsatte kamp i TÅRNBY. 
 

                       Træner U17-1  -    Iben Green Madsen 
8. runde – 24. maj HJ. mod HERLEV 

HERLEV lå sådan set nr. 2 og vi nr. 1 inden dagens kamp, men det er svært at se i stillingen p.g.a. holdene i rækken, har spillet meget forskellige antal kampe.
Herlev plejer at tabe knebent til os i meget tætte kampe, bl.a. med 1-0 i pokalfinalen sidste år, så De var ekstremt tændte, for endelig at få ”os ned med nakken”.
De scorede også allerede efter 5 min. til 1-0, efter at vi havde dækket håbløst op på et hurtigt taget hjørnespark. 
Sebastian Holm rev sig dog fri af Herlev´s forsvar efter 20 min. og scorede sikkert uden chance for Herlev´s ellers glimrende målmand.
Efter en halv time scorede Christian Nielsen, efter at Herlev havde dækket ligeså håbløst op på hjørnespark, som vi havde gjort tidligere i kampen. 
2-1 ved halvleg til os, var jo yderst tilfredsstilende og vi startede også 2. halvleg med flere gode forsøg uden scoring, som ellers jeg vil tro, havde lukket kampen til vores fordel.
Så skete det, der ikke måtte ske, da vores midterforsvarer Christian Nielsen, var blevet for offensiv og undlod at dække op, hvilket gav en friløber til Herlev´s glimrende venstre kantspiller, der scorede sikkert til kampens resultat 2-2. 
 Kampens resultat kan vel betragtes som rimeligt, dog synes jeg at vi flere gange kunne have lukket kampen til vores fordel, som f.eks. 2 min. før tid hvor Nicklas Nielsen var helt alene med Herlev´s målmand, men han overplacerede desværre sin afslutning, så den gik ganske få centimeter fra den ene målstolpe.
Men vi må også  have respekt for HERLEV, som bestemt har et kanon hold og i de andre opgør vi har spillet mod dem, de sidste par år, har vi måske også flere gange haft ”stolpe ind”. 
 
KONKLUSION: Efter en kanonstart på sæsonen med 5 suveræne sejre er vi kommet helt ned på jorden og det var vel også forventeligt.
Holdet kan dog være mere end stolte, da ingen kan tage fra holdet, at de efter 4 oprykninger i træk rent faktisk førte 2. division efter 8 kampe. 
Vi har p.t. endnu ikke nået vores målsætning, om at ende i den bedste halvdel af rækken, men vi mangler ”bare” EN sejr og DEN SKAL SIMPELT HEN KOMME (gerne snart). 
Vi har jo snart et år kørt et ”umuligt projekt”, med at have et hold der stort set udelukkende består af efterskoleelever og nogle få spillere der træner i klubben.
Det har gået ”helt vildt overraskende godt” hidtil, når man tænker på, at vi har skulle kunne klare os mod hold der træner 3 gange ugentligt.
MEN, MEN, jeg er ved at blive nervøs ”regningen” kommer nu til de sidste 5 kampe, da jeg synes, at vi p.t. lige mangler det sidste overskud, som ellers har gjort holdet til ET VINDERHOLD i snart 5 sæsoner, 
Årsagen ligger jo lige for og det er at efterskoledrengene har skruet ned for træningen, da de er færdige med efterskoleturneringen og skal nu til at gå til eksamen, mens de spillere der træne i klubben ikke bliver presset til træning, det sidste prøver jeg dog at løse, ved at de ”hjemlige” spillere har fået lov at træne med senior 1 holdet 

                    
Træner U17-1  -    Iben Green Madsen

7. runde – 15. maj UDE mod SLAGELSE

 

Vi mødte frem i SLAGELSE i et sandt møgvejr, hvor regnen væltede ned både før og under hele kampen, så SLAGELSE havde så valgt at lade kampen afvikle på en kunstgræsbane.

Vi kom rigtig godt fra start i kampen og indenfor de først 20. min. havde Mico Green Elvig et skud på stolpen, Sebastian Holm et skud på overlæggerne og Osamh Al Zayadi var alene igennem med målmanden 2 gange.

Vor 2 angribere var helt oppe på ”dupperne” fra kampens start og de fik også presset Slagelse´s forsvar så meget, at de efter 22 min. scorede selvmål. Hefter sad vi fornuftigt på resten af 1. halvleg, men skulle hen til slutningen af halvlegen, før der for alvor skete noget, da Osamh Al Zayadi´s skudforsøg blev reddet på mållinien med hånden af en SLAGELSE markspiller, så det betød jo rødt kort og straffespark til os, som Osamh selv scorede på.

 

Så til halvleg foran 2-0 og 11 mod 10, så skulle resten af kampen jo være en ”formsag”, MEN

Vi spillede (mildt sagt) en forfærdelig 2. halvleg, hvor hovedparten af spillere ”stemplede ud” og ”spillede med hovedet under armen”.

Efter 7 min. fik SLAGELSE gult kort, så de skulle spille 9 mod 11 i 10 min., men det betød blot at de scorede til 1-2 samt havde en kæmpe mulighed for at komme på 2-2, hvilket må betegnes som skandaløst ringe af os.

Da der manglede 15. min. scorede Osamh Al Zayadi endelig til 3-1, som også blev kampens resultat.

 

KONKLUSION:  Meget positivt at vi vandt kampen og kom endnu tættere på at nå vor målsætning med sæsonen og vi mangler nu vel kun 2 sejre i de sidste 6 kampe, for at nå målsætningen og DET SKAL SIMPELT KUNNE LADE SIG GØRE.

Men efter en glimrende 1. halvleg, så giver det jo grund til eftertanke hos undertegnede at holdet kan spille så ekstremt ringe i 2. halvleg, tillige med at være fuldstændig udisciplineret og give SLAGELSE flere overtalsituationer, på trods af at vi var en mand i overtal.

 

Vi skal være glade for, at vor bagerste mand Mickie Nagel spillede en kanonkamp og reddede os ud af problemerne, når resten af holdet glemte at ”dække op”.

 

Jeg satser på, at vi er ”vågne” i HELE KAMPEN, når vi skal møde HERLEV 2. pinsedag.

 

 Træner U17-1Iben Green Madsen


6. runde – 12. maj hjemme mod NORDVEST

Men jeg havde trygt lagt ledelsen af holdet i hænderne på Ole Nielsen som træner og Michael Højlund som holdleder.

 
Vi kom skidt fra start og NORDVEST var klart de bedste i 1. halvleg, men Ole lod ikke stå til og tog en drastisk beslutning, ved at skifte 2 spillere ud efter en halv time, for at se om han kunne ændre ”slagets gang”.

En beslutning som jeg nok ikke havde taget, men det viste sig, at beslutningen var meget fornuftig, for efter udskiftningerne kom vi mere med i kampen.

 

Vi holdt uretfærdigt 0-0 ved halvleg, men efter 10. min. i 2 halvleg scorede NORDVEST på frispark laaaaaangt udefra. Selv om frisparket var godt sparket, så var det lige på vores reservemålmand Martin Sletten, så mange mente, at han burde have taget bolden, men Martin Sletten skal roses for, at han udover i denne situation, så stod han en fejlfri kamp.

 Langsomt kommer vi mere og mere med i kampen og da der manglede 15. min, lagde ”Kipper” et perfekt frispark ind i feltet, hvor Christian Nielsen steg til vejs og headede bolden i mål til slutresultatet 1-1, som må siges at være retfærdigt, selv om vi var tæt på at vinde til sidst.

 

 KONKLUSION: Jeg hader at stå på den forkerte side af rækværket og ikke kunne have indflydelse på kampen, så jeg satser på eksemplarisk opførsel fra mig, overfor dommerne resten af sæsonen.

Efter 4 oprykninger i træk og en kanonstart på foråret, så er vi kommet ned på jorden og har nu ikke vundet 2 kampe i træk, det er mange år siden det er sket. MEN det viser bare, at vi nu er kommet op på et niveau nu, hvor det er de små marginaler der afgør kampene og det er helt fint, men vi synes nu, det er sjovest når vi vinde. Så det vil vi kæmpe hårdt for sker snarest og allerede lørdag skal vi til Slagelse, som skulle have et kanonhold, så det bliver jo heller ikke let.

 

 Træner U17-1Iben Green Madsen


5. runde – 1. maj hjemme mod BRØNDBY

 Det var ventet, at det vil blive en svær kamp når efterårets vinder af 2. division (BRØNDBY) kom på besøg på LILLEVANG og det kom til at holde stil..

Efter 15. min. kom vi foran på straffespark og det var Osamh Al Zayadi der scorede.  I det

28. min.,. blev årets første mål scoret på os, da Brøndby udlignede på et helt fantastisk langskud, som blev ”fyret af midt” på vores banehalvdel.

Resten af 1. halvleg var vi slemt på hælene, så jeg frygtede 2. halvleg hvor vi ville få modvind, men 2. halvleg blev en lige forestilling, hvor dommeren desværre fik en afgørende betydning.

Brøndby fik gult kort 10. min før tid for et frispark og så var jeg overbevidst om at mindst fik uafgjort, MEN så valgte dommeren minuttet efter at give vor anføre Mickie Nagel et helt uforståligt gult kort for voldsomt spil og for at fuldende sin indsats, så undlod dommeren minuttet efter at give Brøndby´s anføre et gult kort, for den helt samme forseelse.

7 min. før tid havde Jakob Sandhoff et skud på stolpen, men så 3. min. før tid scorede Brøndby det afgørende mål efter klumpspil og vores første turneringsnederlag i over 2,5 år var en kendsgerning.

Selvfølgeligt bittert at tabe så sent i kampen og da vi samtidig føler os lidt bortdømt, men på den anden side, så skulle nederlaget jo komme på tidspunkt og at det så kom efter en glimrende kamp mod et godt Brøndby-hold, må være til at ”leve med”.

 KONKLUSION: Vi er stadig kommet rigtig, rigtig godt fra start (ligger nr. 1) i en meget lige række, hvor alle slår alle og nu skal vi bare ”op på hesten igen” og koncentrerer os om næste kamp på søndag mod Tårnby på udebane, SOM SKAL VINDES.

Men på trods af Tårnby p.t. ligger sidst, så skal vi ikke tro det bliver en nem kamp, for de findes ikke i 2. division. 

 Træner U17-1 Iben Green Madsen 


  4. runde – tirsdag 27. april UDE mod FREM

 Hverdagskampe med et halvt hold som går på efterskole, det kræver at man har nogle engageret forældre til at hente spillere m.v., men det har vi gudskelov også.

Så vi stillede til kamp i Valby Idrætspark (bane 18) med en meget fornuftig holdopstilling.

Kampen blev en ørkenvandring p.g.a. en elendig bane samt strid blæst på tværs af banen og da dommeren samtidig fløjtede for ALLE frispark, så gik der stort set aldrig 1. minut før spillet blev afbrudt.

 Spillerne ved gudskelov, at kan man ikke spille sig til pointene, så må man fighte og det gjorde de så.

Vi scorede til 1-0 efter 20. min. på et meget flot mål, hvor Magnus Winther spillede bolden præcist ind over, hvor Sebastian Holm steg til vejrs og scorede et fantastisk flot hovedstødsmål, men i løbet af kampen nåede Sebastian dog også, at brænde kampens 2 andre store chancer.

Mikkel Klausen og Frederiks Andersen måtte desværre udgå af kampen med skader, men Frederik´s udskiftning gav plads til Simon Lundgren, der 15. min. før tid afgjorde kampen med et endnu et flot hovedstødsmål til resultatet 2-0.

 KONKLUSION: rigtig, rigtigt dejligt med endnu en sejr og 4 sejre og en målscorer på 10-0, så skulle man være en MEGET negativ træner, dersom man ikke var YDERST TILFREDS, så det er jeg bestemt også.

Spillet har ikke været lige prangende i alle kampene, men indstillingen har IKKE fejlet noget.

Hvis vi skal opfylde vor målsætning, med at ende i den bedste halvdel af rækken, så kræver det nok ihvertfald 7 sejre og det må betragtes som realistisk p.t..

Vi ser nu frem til kampen på lørdag mod efterårets vinder af 2. division (BRØNDBY) og så krydser jeg ellers fingre for, at de skadede spillere bliver spilleklar. 

 Træner U17-1 Iben Green Madsen


  3. runde – 24. april hjemme mod LFA 

Kampen havde en udfordring, da 5 af vores spillere havde været til DM i efterskolefodbold og spillet 6 kampe på 3 dage, så de kunne ikke spille fuld  tid i week-end´ens kamp, det dog endte det med at Mico Green Elvig, måtte spille hele kampen.

 Vi startede med at have en del åbne chancer, hvoraf den ene blev reddet på stregen af LFA.

Efter 15 min ”stjal” Nicklas Nielsen bolden fra en LFA forsvarsspiller og spurtede fra forsvaret og spillede Osamh Al Zayadi fuldstændig ”nøgen” til scoring.

Nicklas Nielsen kom igen i focus 1 min. før halvleg, da han fik gult kort for voldsomt spil.

Selv med 10 mand, så  scorede Osamh Al Zayadi 5 min. ind i 2. halvleg og så var den kamp afgjort og LFA havde stort set ikke en chance i kampen.

Osamh Al Zayadi fortsatte sit ”målshow” og scorede yderligere 2 mål til kampens resultatet 4-0. 

Kampen´s resultat betød også, at holdet nu er oppe på at være ubesejret på hjemmebane i over 2,5 år, da sidste hjemmebane-nederlag var den 6. oktober 2007, men vi er jo godt klar over at rekorden snart ”står for fald”. 

KONKLUSION: dejligt med endnu en sejr, men vi må også være realistiske og konstatere, at LFA stiller med et hold helt uden fysisk styrke til at være med i 2 division og det kan godt være, at det kaldes talentudvikling i ”de store klubber”, men jeg mener ikke at de gør de unge spillere en tjeneste.

Vi skal fortsætte med den gode indstilling, til kampene mod de bedre hold i rækken og de er allerede en stor udfordring på tirsdag aften ude mod FREM, som også er ubesejret. 
 
Træner U17-1 Iben Green Madsen


2. runde  - 17. april ude mod HIK.

Som (stort set) alle baner i Danmark, så var HIK`s bane ikke beregnet til at spille fodbold på, så 

1. halvleg blev en lige og rodet forestilling, som endte 0-0. 

Fra 2. halvleg´s start, så  satte vi os mere og mere på kampen og fik efterhånden en del store chancer, men vi skulle helt hen til 20. min. før tid, hvor lige indskiftede Jakob Sandhoff spillede Osamh Adnan fri med en friløber fra midten og han udplacerede sikkert HIK`s målmand til 0-1.

Vi holdt herefter presset på HIK, men skulle hen til 9 min. før tid, hvor Jakob Sandhoff gjorde det til 0-2, som også blev kampens resultat. 
 

KONKLUSION: Mindre god kamp, som vi dog helt fortjent vandt. Banens bedste spiller var Frederik Andersen, som gik forrest hele kampen, både når det gjaldt om at fighte og lave gode afleveringer. Forsvaret skal også roses, da de på ny holdt NULLET 
 

Træner U17-1 Iben Green Madsen


 

MESTERKAMP U17 2. DIVISION – 23. juni UDE mod Brøndby
 
 

 

I en rodet første halvleg scorede Farum til 1 -0 efter 20 minutters spil. Casper Hall haver efter 37 minutter et rigtig flot frispark som Farums målmand mesterligt klarede. KFUM’s kombinationer flød ikke rigtig og holdet havde svært ved at til spille sig chancer. Efter 2. halvleg stod måltavlen på 4 – 0. KFUM var kun farlige på dødbolde og Farum ville på dagen vinde mere en KFUM’s drenge, men resultatet viser ikke kampens forløb. Kampens spiller på et blegt KFUM hold var Mikkel Klausen. KFUM har nu prøvet at miste point og tabe fodboldkampe – hvilket de ikke har prøvet de sidste mange år. Drengene skal nu lære at tackle resultatmæssig ’krise’. 

 

I en rodet første halvleg scorede Farum til 1 -0 efter 20 minutters spil. Casper Hall haver efter 37 minutter et rigtig flot frispark som Farums målmand mesterligt klarede. KFUM’s kombinationer flød ikke rigtig og holdet havde svært ved at til spille sig chancer. Efter 2. halvleg stod måltavlen på 4 – 0. KFUM var kun farlige på dødbolde og Farum ville på dagen vinde mere en KFUM’s drenge, men resultatet viser ikke kampens forløb. Kampens spiller på et blegt KFUM hold var Mikkel Klausen. KFUM har nu prøvet at miste point og tabe fodboldkampe – hvilket de ikke har prøvet de sidste mange år. Drengene skal nu lære at tackle resultatmæssig ’krise’. 

 

I en rodet første halvleg scorede Farum til 1 -0 efter 20 minutters spil. Casper Hall haver efter 37 minutter et rigtig flot frispark som Farums målmand mesterligt klarede. KFUM’s kombinationer flød ikke rigtig og holdet havde svært ved at til spille sig chancer. Efter 2. halvleg stod måltavlen på 4 – 0. KFUM var kun farlige på dødbolde og Farum ville på dagen vinde mere en KFUM’s drenge, men resultatet viser ikke kampens forløb. Kampens spiller på et blegt KFUM hold var Mikkel Klausen. KFUM har nu prøvet at miste point og tabe fodboldkampe – hvilket de ikke har prøvet de sidste mange år. Drengene skal nu lære at tackle resultatmæssig ’krise’.  
 

 

En halvleg til hvert hold. Efter en stor chance til Himmelev i første minut tilhørte resten af halvlegen KFUM. Efter 7 minutter scorer Emre til KFUM føring på 1-0. KFUM havde flere store tilbud, men som tidligere på sæsonen scorer holdet ikke på sine chancer. I anden halvleg vendte billedet, da KFUM gik i stå og Himmelev overtog spillet. Det blev 1-1 med 25 minutter tilbage af opgøret, og trods flere frie skud i straffesparksfeltet, formåede Himmelev ikke at omsætte disse til yderligere scoringer. KFUM var tæt på sejren med 2 skud på træværket og tre point havde lunet, men ville ikke have været fortjent. Målmand Michael Thomsen blev med rette dagens mand. Indstillingen og specielt spillet i første halvleg tyder på, at holdet er på rette vej.  

 

Med 9 afbud og skader var det med bange anelser at holdet blev sendt ind til opgøret mod rækkens tophold fra BGA. Fodbold er dog et mærkeligt og herligt spil. Kampen startede med et par kontraer til KFUM. BGA var overraskende nemme at lukke ned. Det så godt ud indtil BGA efter 10 minutter slog et indlæg som KFUM målmanden fejlbedømte og så var BGA foran. KFUM arbejdede videre og Osamh havde to gode tilbud som ikke førte til noget. Efter 17 minutter gled Salar igennem og udlignede. Resten af kampen vippede til begge sider. BGA skulle have vundet, såfremt der skulle findes en vinder, men omvendt kunne KFUM med lidt større træfsikkerhed have lukket kampen i 1. halvleg. Stor ros til samtlige 14 drenge for en koncentreret indsats. Det går den rigtige vej
1. runde – 10. april hjemme mod ØRESUND 
Kampen blev afviklet på  kunstgræs og det betød godt og hurtigt spil.

Efter en sløv start hvor vi var lidt under pres, så overtog vi langsomt spillet og efter 25. minutter så scorede Sebastian Holm et rigtig godt mål, hvor han ene mand brød gennem Øresund´s forsvar og scorede fra spids vinkel.

7 minutter før halvleg scorede Mico Green Elvig til 2-0 på hovedstød efter en indøvet hjørnesparkskombination.

I 2. halvleg fik Øresund medvind, men vi følte vi havde rimeligt tjek på Øresund bla. havde vi 2 kæmpe afbrændere helt fri foran mål brændte Osamh og Magnus.

Øresund havde EN stor chance 5 min. før tid, men de ramte (gudskelov) opstanderen. 

KONKLUSION: fortjent sejr over et godt hold og forsvaret må fremhæves for at give meget få chancer til Øresund. 

Træner U17-1 Iben Green Madsen
Klubbens meget talentfulde U17-hold spillede lørdag d 17 okt. om at vinde 3. division, efter at holdet i weekenden før sikrede sig oprykningen til 2 division. Kampen mod HERLEV, udover 1. pladsen, gjaldt også for vort hold at beholde status som ubesejret i turneringssammenhæng på Lillevang hvilket har varet i 2 ½ år, dersom det blev til sejr over HERLEV.
 
KFUM startede i de første 15 min. med noget at det bedste fodbold som de har spillet i år, men herefter blev kampen mere jævnbyrdig. KFUM kom dog helt fortjent foran efter 32. min. ved Mikkel Klausen, og scorede igen da der manglede 20. min af kampen ved Sebastian Holm. Kampen blev dog unødig spændende idet HERLEV reducerede til 2-1 efter hjørnespark med 8 minutter tilbage af kampen, men 2 – 1 blev kampens resultat – og dermed en fantastisk afslutning for holdet. U17 holdet kan nu tage på en fortjent vinterferie, efter at holdet indenfor de sidste 2 år har vundet deres rækker 4 gange
(ud af 4 mulige), vundet Nr. Halne Cup, blevet nr. 2 i BRØNDBY CUP og ikke mindst vundet pokalfinalen. Holdet begynder ”tilværelsen” i 2. division, som er det højeste niveau KFUM kan spille i grundet regler, i april måned.
Klubbens meget talentfulde U17-hold spillede lørdag om at vinde 3. division, efter at holdet i sidste weekend sikrede sig oprykningen til 2 division. Kampen mod HERLEV, udover 1. pladsen, gjaldt også for vort hold at beholde status som ubesejret i turneringssammenhæng på Lillevang hvilket har varet i 2 ½ år, dersom det blev til sejr over HERLEV.
 


6
U-17 drenge 3. division
http://www.sbu.dbu.dk/sr/position.aspx?poolid=88904Se mange flere fantastiske billeder
HER


U-17/2

24

Hold 2: U-16 - 2 - 
http://www.sbu.dbu.dk/sr/position.aspx?poolid=75760

U-17 drenge (93-94) 1
http://www.sbu.dbu.dk/sr/position.aspx?poolid=89093

 

HOLD SPONSORER 

 

Renovationstransport


Bilsby
http://www.bilsby.dk

  line
TEAM

sportschef for 2 senior:
Palle Olsen
Telefon: 4045 1020
mail: palleo@roskilde.dkTræner: 
28

Carsten Hansen 
Mobiltelefon: 3093 2257       
Email: ch@flsmidth.com

Kampprogram efterår 2012:

www.dbusjaelland.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/programTeam.aspxUgens foto: 
Trænings kamp mod BIF
med Andreas Nielsen årgang 96 på mål
  
26

 Se mange flere billeder her:

U-19 / U-21
http://picasaweb.google.com/116455208170606722824

U-17 2009 / 2010
http://picasaweb.google.com/aargang93/

 

 
 

SAMARBEJDSKLUB

Brøndby

Brøndby IF og KFUM's Boldklub Roskilde har
underskrevet en "rigtig" samarbejdsaftale.
Mere

 

 

Print | Tilbage | Top

Sidst opdateret 14. oktober 2012