Hold præsentation

Hold følger
Spillertruppen
Her følger navne på spillertruppen!

info small 
Kamp referater:
                                                                                                     Kamp den 06/5-09 mod Fårevejle
KFUM - Fårevejle: 6-0
Mål: Bilal, Demuth

Vi møder her et godt serie 4 hold som gav os kamp til stregen.
Kampen starter vi ok, men der er en del modvind så vi for ikke rigtig gang i vores gode spil.

 Fårevejle bruger medvinden godt og har nogle gode chancer i starten men vores forsvar klarer det godt, og vi kommer mere og mere med i kampen og får flere gode chancer.

1 halveg bølger lidt frem og tilbage men efter et rigtig godt opspil score Bilal til 1-0 efter oplæg af Verner. Et resultat som holdte til pausen.
  
Vi får i 2. halveg medvind, men udnytter den ikke rigtig og Fårevejle spiller rigtig godt og kommer til nogle store chancer specielt efter nogle hjørne, men vores målmand idag, Teit ( Plankeværk) Poulsen, redder os. Jeg vil gerne sige, at selvom fårevejle kommer til chancer, spiller specielt vores 4 bagerste rigtig godt. Teit,Worch,Jesper og steffen holder os inde i kampen. Specielt synes jeg det var dejligt at se vores anfører Nicolai Worch dirigere og bakke så godt op idag.
 
Efter ca 75 min spil skifter træneren den lille Christian Demuth ind, der havde været lidt ude og få lidt friske kræfter.
 
Der går ikke mere en 5 min efter han er blevet skiftet ind, så score han på oplæg af Peter k og Bilal, som havde startet det hele.
 
Vi får et gult kort til sidst i kampen og det giver lidt chancer til fårevejle men vi holder stand og vinder 2-0.
 
Endnu en god sejr til serie 4´s Barcelona og træneren og alle fodbold elskere må da også være rigtig glad for at Iniesta sørge for Barcelona er i Champions league Finalen.
 
Stemmerne Faldt sådan
 
Demuth   1
Bilal        1
Morten     1
Bakkendorf   1
Worch     2
Teit         4
Jesper     5

Kamp den 02/5-09 mod Gadstrup
KFUM - Gadstrup: 6-0
Mål: Verner 2, Peter K 2, Demuth 2
  
Jeg vil Starte med at sige vi vidste jo ikke det rigtige Barcelona hold ville kigge på serie´s 4 Barcelona og slå Real Madrid 2-6 så undskyld til alle Real Fans :)
 
Når men vi møder et ikke særlig godt gadstrup hold som faktisk ikke har noget som helst at byde på men vi holder fokus kampen igennem og score 6 gode mål
 
vi kunne godt vinde med flere en det men nogle af vores angribere ville det ikke sådan.Jeg vil skrive så meget om denne kamp da vi er klasser bedere en gadstrup
men vil bare sige jeg er meget glad for vi kan holde fokus og ikke lukker nogle mål ind til trods for der koster træneren en kasse øl hver gang vi holder nullet så dette var kasse nr 2 til holdet.
Tillykke :)
  
Stemmerne Fik Marc A ialt 8 så det koster vidst også en kasse :)

Kamp den 25/4-09 mod Vallensbæk
KFUM - Vallensbæk: 2-0
Mål: Aydin, Bakkendorf 

Vi spiller mod et godt vallensbæk hold som ligger lidt defensivt derfor sker der ikke så meget i 1 halveg til trods for vi for et gult kort efter 1min
De er kun farlige på dødbolde og vi kommer ikke rigtig til noget i 1 halveg nok mest på grund af en kraftig modvind så 1 halveg slutter 0-0
 
i 2 halveg bliver det bedre for os vi for skabt et par chancer inden vores målmand kenneth meget rutineret bruger medvinden og slår en lang
bold frem til Aydin "jeg gider ikke lave så meget" Nistelrooy som scorer sikkert.
 
Kampen forsætter med at være en kedelig affære - ikke noget som man normalt ser i serie 4, men vores forsvar lukker godt af og vallensbæk
er kun farlige på dødbolde de har dog et skud på stolpen på et frispark. vi sidder godt på kampen og efter et rigtig godt opspil mellem mikkel
collinge og lars bødker bliver Bakkendorf spillet fri og scorer til resultatet 0-2 til Os :).
 
Stemmerne faldt sådan
 
Jesper    1
Sefkan    1
Peter K   1
Sonny     2
Bakkendorf 2
Marc A    5

Kamp den 22/4-09 mod Fløng/Hedehusene

KFUM - Fløng-Hedehusene: 4-1 
Mål: Verner 2, Marc A, Teit
Gult kort: Worch og Peter K

Vi mødte et hold som havde en målscore som hed 16-0 i 2 kampe og som havde slået Viby 6-0, som vi tabte 3-1 til, Så træneren Bülent (Hiddink) Görmez havde sagt  til spillerne, at vi skulle spille lidt mere afventende. Det hørte holdet ikke helt, så vi kom hurtigt foran efter bare 1.min spil på mål af Marc A. Det gode spil forsættede indtil vi får et gult kort efter ca 15 min spil. De efterfølgende 10 min. bliver vi presset og Fløng får på et tvivlsomt mål, scoret til 1-1. Efter målet fortsætter Fløn presset, og vi kan takke vores målmand Thomas (oste) halager for, at fløng ikke score igen, idet han i flyvende stil hiver 3 store redninger op af ærmet. Vi bliver 11 mand igen og kommer så småt ind i kampen, men kun ca. 10 min efter får vi endnu et (tvivlsomt) gult kort. Vi holder dog fløng fra chancer og burde faktisk selv havde scoret til 2-1.

Fløng får tildelt et gult kort lige inden pausen, og vi starter 2. halveg 10 mod 10.
Efter en god start, kommer vores hurtige angriber Verner alene med målmanden og svigter ikke, 2-1.

Efter det styre vi kampen godt og fFøng er kun farlige på død bolde. Ca. 25 min inde i 2 halveg, kommer vi foran 3-1 ved et hovedstødsmål af Verner efter en god aflevering af Aydin.

Trænerne vælger så at skifte Teit (Nordstrand) Poulsen ind og efter bare 5-7 min på banen sparker han den ind og viser, at han måske skal tages seriøst som angriber!

God Kamp Af hele Holdet og serie 4´s Barcelona viser hvad de står for. Dejligt.

Stemmerne Faldt sådan
Thomas Oste        4
Emil                     3
Sonny                  3
Marc A                 2
Aydin                   1
Verner                 1

 
Kamp den 14/4-09 Viby- Roskilde KFUM: 3-1 
Målscorer: Marc J . Ass. Verner 

Vi starter kampen lidt svagt og kommer fortjent bagud 1-0 efter ca. 10-15 spil 

Efter der kommer vi meget bedre med i kampen og score til 1-1 i det 25 min efter et flot oplæg af Verner.

Vi for flere gode chancer i 1 halveg og burde score til 1-2 men i stedet score Viby til 2-1 hvad den også står i pausen .

Efter pausen for vi presset Viby godt ned og for igen 2-3 store chancer specielt burde Sonny ( Christiano) Kanishka score til 2-2 men i stedet score Viby til 3-1. Som også bliver slut resultatet
 
Stemmerne faldt sådan
Worch 2 stemmer
Mick 2 stemmer
Emil 4 stemmer
Marc j 4 stemmer
Verner 4 stemmer
Bamsen Gik til Verner da træneren havde stemt på ham

 aktiviteter small 
Stilling serie 4:
www.dbu.dk/sr/position.aspx

Program, Serie 4:
www.dbu.dk/sr/programTeam.aspx


foto small
Nedenstående de seneste ajourførte foto 

SAMARBEJDSKLUB

Brøndby

Brøndby IF og KFUM's Boldklub Roskilde har
underskrevet en "rigtig" samarbejdsaftale.
Mere

 


 


 
  HOLD SPONSOR 

hold sponsor

Firma profil

line

TEAM

Sektionsleder


K
4000 Roskilde
Mobil:
E-mail:
@roskilde-kfum.dk

Træner 

teamleder

 

Print | Tilbage | Top

Sidst opdateret 31. oktober 2014