Logo KFUM's Boldklub, Roskilde
Snebærvej 16
4000 Roskilde
Telefon: 4636 7462
Fax: 4636 7442
Web:
www.roskilde-kfum.dk
Mail: mail@roskilde-kfum.dk 

Arkiv nyheder 

Indtastet den 3. december 2004. Jule Five-a-side på KFUM lørdag den 18. december............. Lørdag den 18. december genoptager vi en gammel KFUM tradition. Der afholdes Jule five-a-side til små mål, for alle klubbens Senior, OldBoys og Veteraner. Vi mødes kl. 10:00 på Lillevang, hvor vi klæder om og deler hold. Turneringen forventes at varer et par timer, hvor der spilles om Juleænder og KFUM-Rødvin. Prisen for deltagelse er kr. 30,- pr. spiller, der også inkluderer en julepilsner. Tag endelig familien med - idet Byggefonden sælger Juletræer, og der er hygge, Gløgg, varm kakao og Æbleskiver i Klubhuset. Tilmeldning til Morten Sørensen: 4074 7626, Peter Nissen: 5196 9066 eller Tonny Larsen: 4637 3401. Vi ses på Lillevang !!!!

Indtastet den 2. december 2004. Spændende forstærkning til KFUM.................. Den 23 årige meget talentfulde Steen Lærke, skifter fra Gadstrup, som er tophold i serie 2 til KFUM. Steen skal i første omgang være med til at sikre KFUM's 2. holds meget høje mål for sæsonnen 2005, som er oprykning til serie 1. På sigt forventes det dog bestemt, at Steen kan og vil gøre sig i 1. holds regi. Eliteansvarlig Pierre Overgaard udtaler "Vi har holdt øje med Steen gennem hele efteråret, og vi er overbevist om, at med vores meget kompetente trænerteams, kan vi få meget mere ud af Steen's store potentiale". - Stor velkommen til Steen.

Indtastet den 13. november 2004. 2 gange Jesper Falck stopper i KFUM.................. Den tidligere 1. holdsspiller - nuværende anfører på klubbens 2. hold i Serie2 Jesper Falck, har valgt at trække sig fra Elitefodbold grundet alder. Jesper, der er KFUM'er med stort K, bliver utrolig svær at erstatte på vores 2. hold. Jesper stopper dog ikke helt, idet det nu bliver klubbens old-boys hold, der får glæde af hans evner på grønsværen. Den tidligere AB'er, og nuværende 1. holdsspiller Jesper Falck har ligeledes valgt at stoppe ved årets udgang. Eliteansvarlig Pierre Overgaard udtaler, "at KFUM er en selvstændig amatørklub, som grundet sportslige ambitioner, laver mundtlige aftaler med spillerne om minimums varigheden af spillerens ophold i KFUM. En sådanne snak havde vi naturligvis også med Jesper Falck, hvor vi aftalte, at kom der ikke tilbud fra en væsentlig højere række, var det KFUM, der var valget, for resten af Jesper's aktive karriere. Men Jesper har aldrig lagt skjul på, at trænervejen tiltalte ham, så selv om FC Roskilde kun spiller een række højere end KFUM, var jeg ikke et sekund i tvivl, da Jesper ringede og fortalte, at han var blevet tilbudt jobbet som assistent træner i FC Roskilde. Vi i KFUM skal udvikle og skabe spillere og ledere, og aldrig stå i vejen for individuelle ønsker - Derfor ønsker vi naturligvis Jesper Falck held og lykke med sit fremtidige virke". 

Indtastet den 7. november 2004. KFUM med i SEGA's Football Manager 2005....... KFUM er blevet repræsenteret i det nye Football Manager 2005 spil fra SEGA. Se enkelt screenshot under "Klubben - Merchandise", og se videre på hjemmesiden: http://www.footballmanager.net/dk

Indtastet den 5. november 2004. Træner/Lederstab i Ynglingeafdelingen 2005 fastsat..............  Det er med stor stolthed, at KFUM pr. 1. januar 2005 har ansat et nyt team omkring vores bedste ynglingehold. Træner Bjarne Munkø: Bjarne er 50 år, og bosiddende i Roskilde. Som aktiv spiller nåede Bjarne ca. 50 1. holdskampe i landets bedste række for FREM, samt ca. 150 1. holdskampe for KFUM. Herefter gik Bjarne over på trænersiden, og har virket som sådan stort set siden, bla. andet i KFUM (serie2). Så det er en ganske rutineret KFUM'er vi nu får hjem til KFUM igen. Assistent træner Thomas Jacobsen: Thomas har efter en lang aktiv karriere i KFUM, det sidste år været "føl" under vores Danmarksserietræner Palle Olsen, samt påbegyndt DBU's træneruddannelse. Derudover har Thomas også været udskiftningsleder på vores ungseniorhold, som primært bestod af Ynglingespillere. Thomas har derfor allerede nu et ganske godt kendskab til det nuværende spillermateriale i afdelingen. Holdleder Thomas Olsen: Thomas er ynglinges holdleder idag, og har heldigvis valgt at forsætte i KFUM. Thomas styrer alt lige fra tøj til fyn-, jyllands- og Bornholmsture til referater på klubbens hjemmeside. Thomas er kort og godt manden, som holder hovedet koldt, og ALTID har styr på tingene. Thomas modtog endvidere klubbens træner/lederpokal i år 2000. Elite ansvarlig Pierre Overgaard udtaler. "Det er så tæt på den optimale løsning som vi overhovedet kan komme. Bjarne har den erfaring som vi søgte. Han kender klubben, men har alligevel været væk så længe, at han bliver et frisk pust til afdelingen. 2 gange Thomas er højt kvalificeret, og kender de nuværende spillere. Da vi endvidere allerede nu har kendskab til væsentlig forstærkning, og SBU/DBU aldrig har sat disse gutter på en prøve, de ikke har kunnet magte, har vi ikke været det mindste i tvivl om, at vi søger og håber på Ynglinge 1. division i år 2005."

Indtastet den 12. oktober 2004. KFUM OPRUSTER FORTSAT.................. I de forsatte bestræbelser på, at styrke organisationen, indtræder Henrik Poulsen i Eliteudvalget. Det har længe været et ønske for Eliteansvarlig Pierre Overgaard, at kunne løfte endnu flere opgaver - det er nu blevet muligt. Henrik Poulsen har en bred erfaring, såvel som divisionsspiller, som træner, så valget af Henrik var oplagt. Vi byder Henrik hjertelig velkommen.

Indtastet den 31. august 2004. Ny træner konstellation i 2005.................. KFUM forlænger med Palle Olsen og Claus Linder bliver assisterende træner. Det er med meget stor tilfredshed, at KFUM kan oplyse, at klubben forlænger det meget frugtbare samarbejde med cheftræner Palle Olsen. Det er ikke nogen hemmelighed, at de gennemgående resultater Palle Olsen har vist som træner, og som han i særdeleshed er fortsat med i KFUM, har betydet at flere andre klubber har været yderst interesseret i at tilknytte Palle Olsen som træner. Det er derfor en stor glæde for KFUM, at man er i stand til at tilbyde en kapacitet som Palle Olsen de sportslige udfordringer og organisatoriske rammer, der betyder at samarbejdet fortsætter. Download Pressemeddelsen fra forsiden under "INFO", som Presseansvarlig Gerhard Klaschka idag tirsdag har udsendt til pressen.

Indtastet den 31. august 2004. Claus "Aqua" Christensen knæskadet.................. Claus "Aqua" Christensen's knæskadet er så alvorlig, at han vil blive bliver hasteopereret inden for meget kort tid, og håbes i bedste fald klar igen, inden for 3-4 uger. Eliteansvarlig Pierre Overgaard udtaler: "Vi har meget svært ved at undvære 'Aqua' i vores midterforsvar, så vi håber inderligt på, at 'Aqua' vender tilbage til holdet hurtigst muligt."

Indtastet den 25. august 2004. Konflikten suspenderet.................. Spillerforeningen og Divisionsforeningen forhandlede tirsdag aften og natten til onsdag, og er nået så langt, at de har besluttet at suspendere fodboldkonflikten frem til den 6. september. Der er blandt andet fundet løsningsmodeller for et af de store stridspunkter - 23 års-problematikken - og det er nu op til DBU at se på forhandlingsresultatet og vurdere, hvordan man finder en fælles løsning. Spillerforeningen og Divisionsforeningen er enige om at forhandlingerne er kommet godt i gang, og fra begge sider forlyder det, at der er gode muligheder for, at en overenskomst kan indgås inden suspensionsperiodens afslutning.

Indtastet den 24. august 2004. Medaljeregn ved Forbundsmesterskaberne 2004 i Fredericia.................. KFUM's ungdomsafdeling deltog i week-enden 20-22. august ved Forbundsmesterskaberne, som igen i år blev afholdt i Fredericia. Læs/se mere om stævnet under "Afdelinger - Ungdom - Forbundsmesterskaber" eller klik dig ind via Forsiden under "INFO".

Indtastet den 17. august 2004. Nyt om konflikten.................. KFUM har idag sammen med stort set alle amatørklubber i Danmarksserien, meddelt Jim Stjerne  Hansen fra DBU, at alle kampe i Danmarksserien mellem 1. hold - dvs. amatørklubber, bør blive afviklet uden om konflikten. Det vil være tidsmæssigt umuligt, såfremt konflikten varer et par uger, at kunne afvikle alle kampe inden den mørke tid kommer, når sidste kamp som programmet ser ud nu slutter medio november.

Indtastet den 17. august 2004. Klubbens bedste hold er omfattet af konflikten.................. I den kommende weekend vil hverken Danmarksserien eller Ynglingene i 2. division komme i kamp. I konsekvens af konflikten mellem spillerforeningen og divisionsforeningen har DBU besluttet at standse samtlige kampe – dette for sikre at turneringerne som helhed vil blive afviklet på et sportsligt forsvarligt niveau. Der er således ingen rimelighed ved at KFUM’s kommende modstander kun vil kunne stille med spillere fra klubbens normale 3. hold, fordi hele 1-2 holds truppen er medlem af spillerforeningen. Hvorvidt det vil lykkes, at få arrangerede erstatningskampe vides ikke for nuværende – følg udviklingen på vores hjemmeside

Indtastet den 13. august 2004. Godt nyt fra skadeslisten.................. Efter at hævelsen havde fortaget sig i Anders Tarvernas knæ, viste det sig heldigvis, at vores pessimisme omkring Tarvernas fremtid på fodboldbanen, heldigvis var overdrevet - Ja, faktisk så overdrevet, at Tarverna allerede igen er i kamp lørdag den 14. august kl. 15:30 på vores 2. hold i serie 2, hvor der spilles rigtig topkamp på Lillevang, idet Høng kommer på besøg. Den lille mand må være skabt af noget bestemt. Et STORT velkommen tilbage til Taverna. Indtastet den 9. august 2004. Download klubbens Nyhedsbrev.......................... Der er nu åbnet mulighed for at kunne downloade Nyhedsbrevet, som klubben ugentligt sender til alle vores sponsorer. Ligesom man senere vil kunne læse historiske nyhedsbreve. På hjemmesidens forside under INFO, kan man klikke på link'et: "Læs nyhedsbrevet som hver uge bliver sendt til vores sponsorer. Download det her", og dermed få del i klubberns information til vores sponsorer. God fornøjelse......................

Indtastet den 6. august 2004. Thomas Lyseen ude i 5-6 uger................. Thomas har under træning desværre brækket sin højre tommelfinger. Bruddet var heldigvis ikke et kompliceret brud, som Thomas siger. Lægerne på Køge sygehus lagde efter operationen Thomas' arm i gips, som først kan tages af om 5-6 uger, hvorefter der ventes noget genoptræning af armen, inden Thomas igen kan vende tilbage til Truppen.

Indtastet den 6. august 2004. SPILLERSALG........................ KFUM har i dag torsdag modtaget den af FIFA bestemte kompensation for Lasse Quist, efter hans skifte til Hollandske PSV Eindhoven. Det har været kendt længe i KFUM's bestyrelse, at kompensationen for Lasse var undervejs, hvorfor vi allerede igennem et stykke tid, har haft kanaliseret midler fra denne post, videre ned til ungdomsafdelingen.

Indtastet den 5. august 2004. Anders Taverna frygtes alvorlig knæskadet......... Anders Taverna måtte desværre tirsdag forlade træningen før tid. Taverna fik en knæskade, der desværre ser meget alvorlig ud. Vi kender ikke tidshorisonten endnu - men skaden frygtes så alvorlig, at det er sandsynligt, at Taverna har spillet sin sidste seriøse fodboldkamp, som Eliteansvarlig Pierre Overgaard udtaler, og han fortsætter: "Det er et stort tab, at miste en så vigtig spiller, og så ydermere så kort tid før sæsonstarten, men vi håber selvfølgelig på det bedste".

Indtastet den 3. august 2004. Nyt informationspunkt på klubbens hjemmeside På klubbens hjemmeside kommer der nu hver uge informationer omkring primært ELITE-holdenes kommende kampe. I første omgang koncentrerer vi os om 1'ste holdet. Når der flyder information fra anden side, vil disse selvfølgelig også blive opdateret. På velkomstsiden under Danmarksserien, er der kommet et nyt punkt "Kommende kamp", der linker dig direkte videre til informationer omkring den kommende kamp. Endvidere vil kampens sponsor også blive nævnt. Klik dig evt. videre ind på kamp sponsorens hjemmeside direkte på logo'et.

Indtastet den 10. juli 2004. Jesper Falck til KFUM...................... 32-årige Jesper Falck der har haft 260 kampe for AB, samt spillet en enkelt sæson i Herfølge, har valgt at KFUM er klubben, der skal have glæde af hans store evner fremover. Jesper har igennem tiden spillet mere end 200 superligakampe, og deltaget i hele 3 pokalfinaler. Eliteansvarlig Pierre Overgaard udtaler. "Det har været vigtigt for os, at finde en afløser for Michael Gjolbas - som var oppe i samme kaliber. Vi er meget stolte over, at det er lykkes os at få Jesper Falck til KFUM". Jesper Falck har spillet ungdomsfodbold med flere af de nuværende 1. holdsspillere i KFUM. Det er jo endvidere ingen skam, at have en Jesper Falck på såvel 1. som på 2. holdet. Mandag den 12. juli kl. 18.00 starter træningen til den første sæson i danmarkserien efter 10 års fravær. Truppen er blevet forstærket med følgende spillere: Peter Skive Poulsen Jesper Boberg Pedersen Martin Fisk Jørgensen Johan Machnik Jesper Falck Der tales forsat med en enkelt spiller mere.

Indtastet den 6. juli 2004. Igen ny hjemvendt spiller til KFUM...................... Peter Poulsen (Skive) er tilbage i KFUM's 1. holds trup. Efter endt soldatertid, og efter et stykke tid som "styrmand" på Viby's 1. hold, er Skive nu klar til en væsentlig større udfordring. Skive vil nemlig forsøge, at tilspille sig en plads i den bagerste kæde på KFUM's Danmarkseriehold. Vi glæder os meget over, at Skive igen har fået lysten til, at prøve hvor langt evnerne rækker. Et stort velkommen til Skive.

Indtastet den 6. juli 2004. Kampprogrammet er fastsat.................... Danmarksserien og Ynglinge 2. division starter begge efteråret den 7. august, og begge hold starter på hjemmebane. Ynglinge tager imod Herfølge kl. 12:45, imens Danmarksserien tager imod Birkerød kl. 15:00. Se alle klubbens hold's turneringsprogram under menu'en Resultater - Alle hold i KFUM

Indtastet den 29. juni 2004. "Finten på Festival" nu også på klubbens hjemmeside Festival 2004 er for KFUM's vedkommende allerede godt i gang. Bod B og C åbnede i søndags og holder døgn-åbent frem til mandag den 5. juli kl. 12:00. Bod A og D åbner sammen med festivalpladsen på torsdag. KFUM's eget festival-blad er genopstået efter et par års pause, og kan nu udover det trykte, der udleveres på festivallen, nu også læses på klubbens hjemmeside. Bladet vil blive udsendt 2-3 gange yderligere under festival-ugen, og vil også kunne læses på hjemmesiden. Se "bladet" under: Klubben - Festival - Finten nr. x.

Indtastet den 21. juni 2004. Der mangler folk på Bønnelycke Træ ................ KFUM har fået en formidabel aftale igennem med Bønnelycke Træ. Den går i alt sin enkelthed ud på, at vi skal hjælpe dem med, at flytte træ rundt til deres rigtige placeringer. Det er en meget favorabel opgave, klubben der er blevet beriget med. Næste gang er onsdag den 30. juni kl. 16:30-20:30 ude på Bønnelycke Træ. Er du interesseret så kontakt klubbens koordination på opgaven Steffen Rasmussen på telefon 4632 1801.Indtastet den 16. juni 2004. Indtastet den 16. juni 2004. Ung talentfuld angriber hjem til KFUM Efter et meget vellykket forår på HIKs 2. divisionshold, har Martin Fisk Jørgensen (Fisk) valgt at tage hjem til KFUM. Det er vi både meget stolte over, og naturligvis også meget glade for - da en ung angriber fra egne rækker med divisionserfaring, næsten lyder for godt. Palle Olsen udtaler, at "med den rette portion tillid og tålmodighed, vil Martin Fisk Jørgensen blive en kæmpegevinst for KFUM".

Indtastet den 15. juni 2004. Endnu en forstærkning til KFUM Det er 21 årige Jesper Boberg Pedersen (JP) fra Avedøres Danmarksseriehold, der har valgt, at det fremover er KFUM, der skal have glæde af hans stærke defensive kræfter. Vi har fulgt Jesper et par måneder, og tror på, at han ikke alene vil passe godt ind hos os, men også blive en væsentlig forstærkelse af vores bageste kæde.

Indtastet den 14. juni 2004. Tingklubben afholdte Pentanque turnering i lørdags Tingklubben afholdte sin årlige Pentanque turnering den forløbne lørdag. Solen strålede om kap med de mange aktive Pentanque spillere, der hyggede sig på Lillevang. Se/læs mere under menupunktet: Støtteforeninger - Tingklubben - Pentanque2004.

Indtastet den 12. juni 2004. 75 års jubilæums dag afbilledet KFUM's 75 års jubilæum er blevet fotograferet fra start til slut. I den anledning har vi lavet en lille billed kavalkade fra dagen. Se og genoplev dagen under menu'en Klubben - 75 års jubilæum - God fornøjelse.

Indtastet den 10. juni 2004. Ny mand i Bestyrelsen KFUM har på Bestyrelsesmødet tirsdag den 8. juni valgt, at indsætte det 11. og sidste bestyrelsesmedlem i klubbens bestyrelse. Det er Henrik Jørgensen, der allerede begyndte bestyrelsesarbejdet samme aften, og som får sine primære arbejdsopgaver i arbejdet omkring festivallen og sponsorer. Henrik har sammen med Ole A. og Lilian ledet Festivallen siden Willy, Jens og Torben trådte tilbage. Og da klubben i 2004, skal bruge små 300 personer for at kunne håndterer opgaven, kræver det meget af ledelsen. Henrik er rigtig KFUM'er, så det er en glæde, at kunne byde Henrik velkommen i bestyrelsen. Hvis du vil vide yderligere, kontakt da undertegnede. På bestyrelsens vegne Peter Nissen

Indtastet den 9. juni 2004. Forstærkning til KFUM I bestræbelserne på at fastholde den tilbagevundne status som Danmarksserie klub, har KFUM naturligvis løbende dialog med spillere fra nær og fjern. Vi har længe ønsket mere bredde på vores målmandspost, og er derfor utrolig stolte over, at den tidligere Norske U15 Landshold målmand Karl Johan Machnik (Johan), der er 19 år gammel, har valgt at forsætte sin udvikling i KFUM.

 

Indtastet den 8. juni 2004. Aktivitetskalender oprettet på Webben Se under Menupunktet "Aktiviteter". Aktivitetskalenderen vil blive opdateret løbende, når konkrete dato'er bliver offentliggjort. Hvis du syntes noget mangler på Aktivitskalenderen - så kontakt Peter Nissen på Telefon: 5196 9066 eller Email: peternissen_dk@hotmail.com

 

Indtastet den 8. juni 2004. Der mangler frivillige hjælpere til Kiosken.
Der er nogle huller i vagtplanen for Kiosken, hvorfor der mangler nogle frivillige til at fylde disse ud. Det drejer sig kun om 3-4 vagter på en hel sæson.  Kontakt venligst Kioskansvarlig Susanne Bødker på telefon: 4636 3486 eller email: uhsb@ra.dk. Se evt. under Menupunktet: Klubben - Kiosken - Kioskvagter. Med venlig hilsen KFUM's Boldklub, Roskilde
 
Indtastet den 6. juni 2004. Christian Nørkjær satte formentlig dansk rekord i oprykninger. I forbindelse med at holdet sikrede sig oprykningen til Danmarksserien, satte holdets topscorer Christian Nørkjær, formentlig ny dansk rekord i oprykninger. I de sidste 11 måneder er det lykkedes Christian at rykke op 3 gange, og det er bestemt ikke helt normalt. Sidste sommer rykkede Christian op med Fremad Amager fra 2. division til 1. division, hvorefter han skiftede til KFUM i sommerpausen – her rykkede han så op i efteråret fra Sjællandsserien til Kval-rækken, og nu er han så rykket op i Danmarksserien. Lad os bare ønske Christian til lykke med hans uofficielle danske rekord i flest oprykninger på kortest tid, det er nemlig ikke lykkedes klubben at finde eksempler på et lignende antal oprykninger på kun 11 måneder.
 
 

 
  

 

Print | Tilbage | Top

Sidst opdateret 19. april 2009