Samarbejdsklub

Brøndby

Brøndby IF og KFUM's Boldklub Roskilde har under-skrevet en for begge rigtig god samarbejdsaftale. Mere

 

Roskilde KFUM er en fodboldklub med base på Lillevang i den østlige del af byen.

Klubhuset og banerne er omdrejningpunkt for sportsligt og socialt samvær året rundt. Alle er velkomne, dygtige og knap så dygtige, børn og unge, piger og drenge, voksne, veteraner og oldboys. Mange familier har været aktive i KFUM gennem flere generationer.
 
 Vi tiltrækker spillere, ikke kun fra lokalområdet, men fra hele Roskilde og byens opland. De kommer i gode hænder hos kvalificerede trænere og ledere, for hvem det selvfølgelig gælder om at vinde så mange kampe og komme så højt op i rækkerne som muligt. Dog aldrig for enhver pris og aldrig på bekostning af de basale værdier, der er en vigtig del af KFUM's eksistens-grundlag.
 
Du er meget velkommen til at kontakte klubben eller at kigge forbi til en snak, hvis du fornemmer, at Roskilde KFUM kunne være noget for dig. Som spiller, træner eller leder  - vi har plads til og brug for alle, der vil gøre en indsats og blive en del af vores fællesskab.

KFUMlogo

  HOVED SPONSOR 

Sparekassem

Et pengeinstitut med gode, 
solide værdier


Vi vil gerne understrege, at vi lægger stor vægt på nærheden og den tætte dialog med vores kunder. For det giver dig nu engang det bedst mulige fundament for at træffe økonomiske beslutninger.
Mere

line

Udpluk af vores Samarbejdspartnere 

Renovationstransport


Themcom din IT partner


kemp & lauritzen


scannet

Ovenstående er kun et udpluk af vores mange samarbejds- partnere 
Mere

 


       
Print | Tilbage | Top

Sidst opdateret 4. marts 2012